Navigáció

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
BLOODDRIVE
Két kép a forgatásrólHétfőn kezdetét vette az új Fűrész film forgatása. A Részletek mögött két képet találtok a forgatásról. Ezen kívül Chris Ramsay bűvész a Twitterén osztotta meg, hogy ő is szerepet kap a filmben, és Josh Stolberg is elkottyantott ezt-azt.
Két éves az oldal


Hat év kihagyás után, 2017 július 9-én tért vissza a weboldalunk, hogy újra elhozzuk nektek a legfrissebb híreket a Fűrész világából. De hogyan is jutottunk a sawfilms.extra.hu-tól a Jigsaw.hu-ig? Az egész 2008-ban kezdődött.... Ha érdekel a történetünk, akkor irány a Részletek!
Fűrész IX: újabb nevek csatlakoztak a produkcióhozMa megkezdődött az új film forgatása, és csak kapkodjuk a fejünket annyi minden történt már az első nap. Irány a Részletek!
FRISSÍTVE: Samuel L Jackson is szerepel az új Fűrészben - hivatalos


Egy ideje kering a pletyka az interneten, hogy Samuel L Jackson szerepet kap az új filmben, és ma a Bloody Disgusting is közölt egy cikket erről.
Hétfőn kezdődik a forgatás
A tervezettnél egy héttel korábban, már július 8-án megkezdődik az új, egyelőre hivatalos cím nélküli Fűrész film forgatása. Szerencsére a régi-új rendező, Darren Lynn Bousman elég aktív a közösségi oldalain. Az Instagramjáról szemezgettünk a képek közül, amiket a Részletek mögött találtok.
Már előrendelhető Billy a Mezco ToyztólAhogy arról korábban beszámoltunk, a Mezco Toyz egyik új darabja a Fűrész filmekből megismert Billy báb. Irány a Részletek a képekért!
Fűrész IX: napokon belül kezdődik a forgatás


Úgy tűnik hamarabb kezdődik a forgatás. Irány a Részletek!

Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
148,026 egyedi látogató
Copyright © 2019
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.