Navigáció

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05

A Mezco Toyz bemutatta Billyt


Február közepén, New Yorkban mutatták be a legújabb Billy bábot, ami 2019 őszétől lesz megvásárolható. Képek és videó a Részletek mögött!
Pletykák a következő Fűrész filmről


Továbbra sincs hivatalos információ, vagy megerősítés a következő Fűrész filmmel kapcsolatban, de a külföldi fórumokon már szárnya kapott néhány pletyka. Irány a Részletek!
Frissítések


Egyelőre nagy a csend a Fűrész háza táján, de amíg várakozunk, addig frissítettem az oldalt, amit a Részletek mögött összegzek.
Tobin Bell elválik feleségétől


Már korábban is lehetett róla olvasni, hogy Tobin Bell elválik a feleségétől, azonban most újra reflektorfénybe kerültek. Hogy ez hogyan kapcsolódik a következő Fűrész filmhez, a Részletek mögött elolvashatjátok!
Készül az új Fűrész


Az utóbbi időben semmit sem lehetett hallani arról, vajon kap-e folytatást a 2017-es Jigsaw. Eddig! Katt a Részletek mögé!
Interjú Hajnal Jánossal


Interjú sorozatunk folytatódik! Az elmúlt években sikerült interjút készítenünk többet között Seszták Szabolccsal, Danis Elzával, Baradlay Viktorral, vagy épp Kőszegi Ákossal. Most Hajnal Jánost, a Barátok közt sztárját sikerült elérnünk, aki maga is ismeri a Fűrész szériát, és hajlandó volt válaszolni néhány kérdésünkre, amit a Részletek mögött találtok! Klikk!
Érdekességek a Jigsawról


Amerikában már megjelent a Jigsaw (idehaza Fűrész - Újra Játékban) DVD-n, így a külföldi fórumok már tele vannak a színfalak mögötti infókkal. Most az audiókommentárból szemezgettünk nektek, amit a Részletek mögött találtok.

Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
130,586 egyedi látogató
Copyright © 2019
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.