Navigáció

SAW I
SAW 2
SAW 3
SAW 4
SAW 5
SAW 6
SAW 3D
JIGSAW

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
Nem Jigsaw, hanem a malac jött a Dead by Daylight világába
Az Sg.hu cikke:

Nem Jigsaw, hanem a malac jött a Dead by Daylight világába


Jigsaw helyett egyik segítője lett elérhető a Dead by Daylight világában.Nem Jigsaw, hanem a malac jött a Dead by Daylight világába
Jigsaw helyett egyik segítője lett elérhető a Dead by Daylight világában.

Korábban már olvashattuk, hogy a Dead by Daylight világa egy újabb gyilkossal bővül és minden jel a Fűrész agyas gonosztevőjére, Jigsaw-ra utalt. A film tekintetében végül nem volt hiba, azonban nem John Kramer, hanem egyik segédje jelenik meg a programban, a szintén ikonikussá vált malac maszkban. Emellett kapunk egy új pályát (Gideon Meat Plant) és egy túlélőt (David Tapp) is kapunk. Az új gyilkos egy fordított medvecsapdával mászkál, melyet az áldozatok fejére tesz, így azért a kiszemelt játékosnak még van ideje kiszabadulni.

A Dead By Daylight egy 4vs1 játékmenetre építő multiplayer program, melyben a Túlélő 4 fiatal menekül az egyetlen őrült gyilkos elől. A programban mind az öt szerepet egy valódi játékos kapja meg, szóval valóban izgalmas üldözéseket lehetett produkálni, elég csak megnézni a hivatalos csatornát. A nagy kérdés az, hogy meddig lehet még bővíteni a listát és mikor merül fel a fejlesztőkben egy esetleges folytatás lehetősége.Őszintén, én sosem játszottam ezzel a játékkal, ha valakinek van tapasztalata, várjuk a beszámolóját a fureszfan@gmail.com email címre.
    Hozzászólások
#1 | Flint Sullivan - január 28 2018 03:49:03
Nice XD
    Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
   Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Új lap - 1


Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
122,211 egyedi látogató
Copyright © 2013
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.