Navigáció

SAW I
SAW 2
SAW 3
SAW 4
SAW 5
SAW 6
SAW 3D
JIGSAW

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
Tobin Bell visszatérne a Fűrész IX-re is


Tobin Bell visszatérne a Fűrész IX-ben is, és már azt is tudja, mit mesélhetnének még el Kirakós múltjából. Bár a Fűrész híres a csavaros történetéről, és a vérről, a középpontban mindig is a Kirakós volt, azaz Tobin Bell.

Attól a pillanattól kezdve, hogy Kirakós felállt az első rész végén a padlóról, a széria leginkább a háttértörténetére, és az eszelős és véres csapdákra fókuszált. Bár a karakter a harmadik rész végén meghalt, a legenda, és az örökség tovább él.


Tavaly a Fűrész - Újra Játékban filmben egy újabb darabot kaptunk a Kirakósból - egy játékot, ami a többi előtt zajlott. Azt gondolnánk, hogy a történet tényleg ennyi volt, de ahogy korábban már megírtuk, valószínűleg már zajlanak a következő rész előkészületei.

A Screen Rant internetes oldal a DVD megjelenés kapcsán beszélgetett Tobin Bellel, aki elárulta, hogy tíz napig tartott felvenni az ő jeleneteit a Jigsawban. Bár hivatalos megerősítés még nincs, Bell elárulta, hogy szerepelni akar a következő részben is, ráadásul ötlete is van, mit lehetne még elmesélni Kirakósról:

''Ha folytatják, benne szeretnék lenni. Színészkedés. Ezt csináljuk. Szeretném tovább bontogatni Kirakós történetét, és lenne még mit mesélni. Ha jól meg van írva, fordulatos és meglepő, akkor érdekel. Szóval igen, benne szeretnék lenni. Van néhány ötletem miről mesélhetnénk még, és az egyik Billy lenne. Nem tudom pontosan eddig mit beszéltünk róla.'' - mondja Tobin Bell.

Mint tudjuk, Billy a széria egyik ikonikus alakja. A Fűrész IV-ben kiderült, hogy a baba Gideonnak, John meg nem született fiának készült. Hogy Tobinnak milyen ötlete támadt, és hogy mit szeretne mesélni Billyről, talán a Fűrész IX-ben kiderül.

A Fűrész - Újra Játékban Amerikában már megjelent DVD-n (továbbá kapható 4K ultra HD-ben, és Blu-ray kiadásban is). A haza megjelenésről még nincs információnk.

    Hozzászólások
#1 | Flint Sullivan - január 28 2018 03:51:28
Hát igen, kissé zavaró, hogy DVD kiadásról itthon semmi hír, pedig kedvem volna polcra tenni a többi rész mellé- pláne a mocsok szar hetedik mellé. Smile
    Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
   Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Új lap - 1


Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
122,199 egyedi látogató
Copyright © 2013
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.