Navigáció

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
Érdekességek a Jigsawról


Amerikában már megjelent a Jigsaw (idehaza Fűrész - Újra Játékban) DVD-n, így a külföldi fórumok már tele vannak a színfalak mögötti infókkal. Most az audiókommentárból szemezgettünk nektek, íme néhány érdekesség:- Josiah Black (aki Edgar Munsen karakterét formálta meg) nem Torontóban lakik, így amikor megtudta, hogy megkapta a szerepet, a feleségével úgy döntött, hogy kocsival utaznak oda. Az autója lerobbant, majd vett egy másikat 500 dollárért, ami szintén lerobbant.

- az áldozatok fején lévő vödröket disznóetetésre használták. Az arcukat a vödör miatt nem láthattuk, de a személyiségükre azonnal fény derült.

- a farmon felvett jelenetek alatt többen szénanáthával küszködtek.

- a vödörszoba első áldozatát a hídra lógatták fel. Amikor ezt a jelenetet forgatták, több járókelő azt hitte, hogy valaki valóban öngyilkosságot követett el, és hívták a rendőrséget.

- forgattak egy jelenetet, ahol a savval szétmart nő holttestét ledobják a kórház tetejéről, de végül ezt a részt kivágták.

- a gabonatárolós csapdát először vízzel, vagy hangyákkal szerették volna leforgatni, de végül a búza mellett döntöttek.

- Mark Burg azért írt egy jelenetet Halloran és Eleanor között, hogy a néző még inkább gyanakodjon a nőre, mint az új Kirakósra.

- a laborban látott nő - aki elárulja, hogy az áldozaton talált vér John Krameré - valójában Dr. Oz lánya (Dr. Oz egy népszerű sebész, aki rendszeresen szerepel tévés műsorokban Amerikában). A karakter a folytatásban is feltűnik majd.

- a folytatásban több szó esik majd a Kirakós szabályai nevű weboldalról.

- Eleanor műterme valójában egy régi szappangyártó üzem. Az utca másik felén van az épület, ahol Edgar Munsent üldözte a rendőrség.

- Eleanor a műtermében át akarta verni Logant. Az eredeti terv szerint a nő valahogy belerakta volna a férfit a csapdába (Eleanor csapdájának pengéi gumiból készültek, így sérülést nem okoztak volna). Az ötletet végül elvetették, hogy az eredeti csapda látványa hatásosabb legyen.

- több régi csapdát is újra kellett építeni, mert az eredeti tárgyakat már elárverezték.

- Logan lányának karakterét Oren Koules (a producer) lánya játssza.

- forgattak egy jelenetet, ahol Kirakós a köpenye alól figyeli a játékot, ám ezt végül kivágták a filmből.

- Edgar Munsen karaktere a folytatásban is visszatér, hogy többet megtudhassunk Logan feleségének meggyilkolásáról.

- Josh és Peter (a forgatókönyv írói) más befejezést szántak a filmnek. A Spierig testvérek ötlete volt a lézer csapda. Talán a folytatás majd megkapja ezt a befejezést.

- Josh és Peter megerősítette, hogy ők írják majd a folytatás forgatókönyvét is (a kilencedik rész tehát garantált, ha csak a LionsGate stúdió el nem kaszálja ).

Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
140,586 egyedi látogató
Copyright © 2019
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.