Navigáció

SAW I
SAW 2
SAW 3
SAW 4
SAW 5
SAW 6
SAW 3D
JIGSAW

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
Tobin Bell elválik feleségétől


Már korábban is lehetett róla olvasni, hogy Tobin Bell elválik a feleségétől, azonban most újra reflektorfénybe kerültek. A per kitér a szériára is:


Hét év pihenő után a Lionsgate tavaly felélesztette minden idők egyik legsikeresebb horror-szériáját, a Fűrészt. Ahogyan azt sejteni lehetett, a nyolcadik résszel még nem ért véget a történet. Habár hivatalos megerősítés továbbra sincs (de egy belső ember nemrégiben elkottyintott ezt-azt, amiről ITT írtunk), Tobin Bell válási pere is érinti a Fűrész-szériát. A The Blast azt is kiderítette, hogyan:


'A kettejük közti megállapodás egyértelműen kitér Bell szereplésére a kilencedik Fűrész filmben. Ha Bell bármikor, bármilyen juttatáshoz jut a Fűrész sorozat 9. részében betöltött szerepéért, akkor fizetnie kell Elizabethnek (vagyis kárpótolnia kell őt) az összes szövetségi, és kaliforniai jövedelemadó-kötelezettségét, amit a házastársi támogatásért kellene megfizetnie.' Ez havi 8 ezer dollár.


A dokumentumban nem esik több szó a Fűrész-szériáról, s mivel feltételes módban íródott, továbbra sem biztos a következő rész, mivel a Lionsgate/Twisted Pictures hivatalosan még nem erősítette meg a kilencedik filmet.
    Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
    Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
   Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Új lap - 1


Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
122,187 egyedi látogató
Copyright © 2013
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.