Navigáció

SAW I
SAW 2
SAW 3
SAW 4
SAW 5
SAW 6
SAW 3D
JIGSAW

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
Frissítések


Egyelőre nagy a csend a Fűrész háza táján, de amíg várakozunk, addig frissítettem az oldalt.

Megújult a Csapdák menüpont!
Jelenleg 51 csapdáról olvashattok rövidebb, vagy épp hosszabb cikket, és a főmenüből éritek el ezeket.

Frissült az Idővonal!
Kibővült a nyolcadik rész történéseivel (a múlt és a jelen eseményeivel egyaránt).

Felkerült a Karakterek menüpont!
Az oldalmenüből éritek el, és jelenleg 14 karakterről olvashattok egy-egy cikket, több helyen érdekességekkel kibővítve!Fűrész IX: továbbra sincs hivatalos megerősítés, miszerint folytatódnának Kirakós játékai, de a kilencedik rész szinte borítékolható! Egy külföldi fórumon az egyik tag azt állítja, nemrég szóltak neki, hogy hamarosan elkészülnek a forgatókönyvvel. Állítása szerint a nyolcadik résznél is részt vett a produkcióban, s bár egy fórumon bárki állíthat hazugságokat, ő már hetekkel a bemutató előtt megírt néhány tényt a Jigsaw-val kapcsolatban, amik bele is kerültek a filmbe. Mint mondja, a csúszás miatt idén talán el sem tudják kezdeni a forgatást.


    Hozzászólások
#1 | Flint Sullivan - július 16 2018 14:33:49
Jót tett az oldalnak a frissítés. Egyébként kész röhej, hogy a Jigsaw itthoni dvd/blue-ray megjelenése lóg a levegőben azóta is.
#2 | admin - július 20 2018 19:56:06
A legutóbbi infóm az, hogy nem fog megjelenni idehaza.
#3 | Flint Sullivan - július 23 2018 17:22:06
Igen, erről sikerült értesülnöm, ami egyébként nevetséges. A forgalmazó költött a moziban való premier-forgalmazásra és szinkront is készíttetett, ami ugyanúgy nem két forint volt. Itthon sikeres volt, erre dobták az egészet a levesbe. Nem értem a logikát az egész mögött. Előbb utóbb viszont biztos, hogy valamilyen kis forgalmazó szánni fog rá a házimozis fronton megjelenési támogatást (jártak hasonlóan így filmek), de nem különösebben döbbennék meg, ha erre még plusz 1 évet kellene várni. Az itthoni forgalmazási procedúrák az utóbbi időkben követhetetlenné váltak. A Jigsaw esetében mondhatjuk, hogy finoman szólva sem egy világmegváltó film, de egy nagyon jól sodródó, korrekt munka, kisebb-nagyobb hibákkal, ami legalább hasonlít egy ténylegesen felfogható FILMRE, szemben a Fűrész 3D-vel példának okáért. Innentől fogva csak a fejemet vakarom ezzel a cirkusszal, hogy a Freeman Film a mozi után lemondott a házimozis terjesztésről- holott anyagilag megérte nekik, mert óriási nézettsége volt itthon (is).
    Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
   Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Új lap - 1


Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
122,198 egyedi látogató
Copyright © 2013
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.