Navigáció

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
Frissítések


Egyelőre nagy a csend a Fűrész háza táján, de amíg várakozunk, addig frissítettem az oldalt, amit a Részletek mögött összegzek.
Tobin Bell elválik feleségétől


Már korábban is lehetett róla olvasni, hogy Tobin Bell elválik a feleségétől, azonban most újra reflektorfénybe kerültek. Hogy ez hogyan kapcsolódik a következő Fűrész filmhez, a Részletek mögött elolvashatjátok!
Készül az új Fűrész


Az utóbbi időben semmit sem lehetett hallani arról, vajon kap-e folytatást a 2017-es Jigsaw. Eddig! Katt a Részletek mögé!
Interjú Hajnal Jánossal


Interjú sorozatunk folytatódik! Az elmúlt években sikerült interjút készítenünk többet között Seszták Szabolccsal, Danis Elzával, Baradlay Viktorral, vagy épp Kőszegi Ákossal. Most Hajnal Jánost, a Barátok közt sztárját sikerült elérnünk, aki maga is ismeri a Fűrész szériát, és hajlandó volt válaszolni néhány kérdésünkre, amit a Részletek mögött találtok! Klikk!
Érdekességek a Jigsawról


Amerikában már megjelent a Jigsaw (idehaza Fűrész - Újra Játékban) DVD-n, így a külföldi fórumok már tele vannak a színfalak mögötti infókkal. Most az audiókommentárból szemezgettünk nektek, amit a Részletek mögött találtok.
Tobin Bell visszatérne a Fűrész IX-re is


Ráadásul ötlete is van a színésznek, hogy mit lehetne még elmesélni Kirakós múltjából. Irány a Részletek!
Nem Jigsaw, hanem a malac jött a Dead by Daylight világába


Új cikk jelent meg az Sg.hu oldalán, ami a Fűrész világához köthető. A teljes cikket, változtatás nélkül a Részletek mögött találjátok!

Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
140,600 egyedi látogató
Copyright © 2019
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.