Navigáció

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
    Gideon Kramer
Gideon Kramer

Gideon Kramer

Gideon Kramer Jill és John meg nem született gyermeke. A Fűrész IV-ben, VI-ban, illetve a Fűrész 3D-ben tesznek róla említést.  


(Gideon sírja)

John a gyermek érkezését alaposan megtervezte. A kínai horoszkóp szerint a disznó évében született volna meg (természetesen innen ered a filmekben használt disznó álarc). A gyermek nevét szintén Kramer választotta, és ez lett a Városmegújító csoport első épületének neve is (Gideon Húscsomagoló üzem). John saját műhelyt vásárolt, ahol elkészítette az első fabábut, Billyt Gideon számára.


(Jill és John kivizsgáláson)

Egy este, Cecil, Jill egyik páciense késsel fenyegette meg a nőt, aki épp készült elhagyni a klinikát. Bár nem állt szándékában bántani a nőt, véletlenül a hasának csapta az ajtókilincset, és Jill a hetedik hónapban elvetélt.


(Jill elvetél)

Érdekesség:

A negyedik részhez forgattak egy jelenetet, amiben John kimegy Gideon sírjához, ám a jelenet végül nem került bele a filmbe. Gideon sírján az az agyagkatona van, amit Cecil lopott el a kínai újévkor. Ezt a katonát még egyszer, a Fűrész VI-ban láthatjuk újra egy pillanat erejéig. Amennyiben a gyermek lány lett volna, Jill a Scarlet nevet szerette volna adni neki.


(agyagkatona Gideon sírján)

Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
140,617 egyedi látogató
Copyright © 2019
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.