Navigáció

HOFFMAN
JELKEPEK
HOFFMAN
THERIDE
GIDEON
SAW05
BLOODDRIVE
Készül a Jigsaw 2?


A Bloody-Disgusting nem szokott kacsa híreket közölni, így szinte biztosra vehetjük, hogy Kirakós játékai még nem értek véget.

Habár John Kramer torkát elvágták a Darren Lynn Bousman rendezésében készült Fűrész III-ban, a Kirakós újra és újra visszatér.
A múlt év egyik meglepetését a hét év után visszatérő Fűrész széria hozta. A Twisted Pictures feltámasztotta a Kirakóst még egy utolsó játékra. De biztos az utolsóra?

A Fűrész - Újra Játékban több, mint 100 milliós bevétellel zárt a hét év kihagyás ellenére, ráadásul a marketingre sem költöttek túl sokat a készítők. A film elkészítése mindössze 10 millió dollárt emésztett fel, ami így nagy sikernek tekinthető. A Twisted Pictures tehát elégedett lehet, és ha hinni lehet a híreknek, megkezdték a Fűrész IX előkészületeit. Hivatalos bejelentés még nincs, de az biztos, hogy a Spierig testvérek nem térnek vissza a rendezői székbe.


Aki pedig nem bír betelni Tobin Bell hangjával, alább találtok egy videót, amiről egy lelkes rajongó eltávolította a háttérzajt:Design created by Look | Coded by eWe
Theme by GFXpixel.info
148,038 egyedi látogató
Copyright © 2019
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.