A www.jigsaw.hu magyar rajongói oldalként üzemel, amely az amerikai gyártású Fűrész c. filmekkel foglalkozik.

Az oldalon található cikkek külföldi oldalak bejegyzéseinek fordításai. Az oldal nem nyújt segítséget illegális tartalmak letöltéséhez, ezért az ilyen hozzászólásokat, kommentárokat töröljük, vagy moderáljuk. Az oldalon található hírek a www.jigsaw.hu tulajdonában vannak, ezért ne másolj le semmit az oldalról a forrás feltüntetése nélkül.

Kapcsolat: fureszfan@gmail.com

Az oldal története:

2008. augusztus 1-jén közöltünk először hírt a Fűrésszel kapcsolatban. Az oldal természetesen nagyon kezdetleges volt, tinédzserként, megfelelő angoltudás nélkül indultunk neki, de olvasnivaló bőven akadt, hiszen már javában zajlott a Fűrész V promózása. Idővel a fordítások pontosabbak, az oldal pedig szebb lett, ami aztán saját tárhelyre költözött.

2009. szeptemberétől www.saw.hu címen voltunk elérhetőek, egészen 2011-ig. Mivel a Fűrész 2010-ben látszólag örökre véget ért, az oldal már nem volt életképes, így 2011 szeptemberében elköszöntünk mi is. Addig közel 130 000 látogatónk volt.

Bár már 2016-ban leforgatták a nyolcadik részt, csak 2017-ben robbant a hír, hogy Jigsaw (idehaza Fűrész – Újra Játékban) név alatt a Lionsgate feléleszti az egyik legsikeresebb horror-szériát. 2017. július 9-én már újra elérhetőek voltunk www.jigsaw.hu cím alatt.

2019. júliusában teljesen megújult az oldal, a régi php alapú rendszert megszüntettük, és az oldalt ma már WordPress tartalomkezelő hajtja, ez által mobilbaráttá vált a weblap. Ráadásul már a Facebook profilotokkal is kommentálhattok.

2020. februárjában elértük a 3000 tagot a Facebook oldalunkon, Instagramon a Fűrész – Újra Játékban és a Spiral írója is követni kezdte az oldalunkat, Youtuben pedig átléptük az 5.2 millió (!) megtekintést.

2020. októberében már 4000 tagot számlált a Facebook oldalunk.

Utoljára frissítve: 2020.10.19.