Adam fotósként kereste a kenyerét, leginkább másokat figyelt meg. Az egyik megbízója – Bob álnéven – Tapp nyomozó volt, aki 200 dollárt fizetett neki, hogy képeket készítsen Gordonról, mivel David azt gyanította, hogy ő a Kirakós gyilkos. Adam több napig követte Gordont, és munkája miatt hívta fel magára az igazi Kirakós figyelmét.

Nem sokkal később Amanda belopózott Adam lakásába, elrabolta a férfit, majd a fürdőszobába vitte. A játék végén Gordon meglőtte Adamot, majd magára hagyta a férfit. Bár Adam a lövésbe nem halt bele, de súlyosan megsérült és haldoklott. Amandát rémálmok gyötörték, bűnösnek érezte magát, ezért visszament a fürdőszobába, és megfojtotta a férfit.

Érdekességek:

– az eredeti szkript alapján vezetékneve Faulkner lett volna.

– az első, illetve a harmadik részben Adam bal lába volt kiláncolva, a Fűrész II, illetve a Fűrész 3D-ben pedig a jobb lába.

– a Fűrészben Adam vállát érte a lövés, de Fűrész II-ben, és a harmadik részben kicsivel a mellkasa felett érte a golyó. A Fűrész 3D-ben pedig úgy tűnik, hogy gyomron lőtték. A hibák miatt sok rajongó úgy hitte, hogy Adam megmenekült, és a testet kicserélték.

– a Fűrész III egyik törölt jelenetében Adam találkozik Amandával, és megkéri, hogy készíthessen róla néhány fotót.

Filmek:

Fűrész, Fűrész II, Fűrész III, Fűrész V, Fűrész VI, Fűrész 3D

Utoljára frissítve: 2019.07.19.