A metanfetaminfüggő Edgart kétszer is letartoztatta Halloran, de a férfi közben a nyomozó informátorává vált, így végül szabadlábra került. Nem sokkal később meggyilkolta Christine Nelsont, Logan feleségét.

Két évvel a bűntény után Logan úgy döntött, folytatja Kirakós játékait, és Edgart is elrabolta. Munsen egy elhagyatott raktárban ébredt, a lejátszón pedig megtalálta az utasításokat is. Az egyik épület tetejére szalad, hogy egy kioldóval elindítson egy játékot a Tuck farmon. Logan mellkason lőtte, majd elrabolta a kórházból, elvágta a torkát, és John koporsójába rakta a testet. Logan itt még nem állt meg: felboncolta a testet, hogy a gyanút Halloranra terelhesse.

Érdekességek:

– Josiah Black nem Torontóban lakik, így amikor megkapta a szerepet, kocsival utazott a forgatás helyszínére. Az autója lerobbant, majd vett egy másikat 500 dollárért, ami szintén lerobbant.

– Edgar lejátszójára piros, míg a Tuck farmon játszódó játék lejátszóira fekete filccel írtak. A készítők ezzel is utaltak a két különböző idősíkra.

– az Edgart alakító színész – Josiah Black – 2020. június 16-án hegymászás közben életét vesztette.

Filmek:

Fűrész – Újra Játékban

Kapcsolódó anyagok:

Utoljára frissítve: 2020.10.16.