Gideon Kramer Jill és John meg nem született gyermeke. A Fűrész IV-ben, VI-ban, illetve a Fűrész 3D-ben tesznek róla említést. John a gyermek érkezését alaposan megtervezte. A kínai horoszkóp szerint a disznó évében született volna meg (természetesen innen ered a filmekben használt disznó álarc). A gyermek nevét szintén Kramer választotta, és ez lett a Városmegújító csoport első épületének neve is (Gideon Húscsomagoló üzem). John saját műhelyt vásárolt, ahol elkészítette az első fabábut, Billyt Gideon számára.

(Jill és John kivizsgáláson)

Egy este, Cecil, Jill egyik páciense késsel fenyegette meg a nőt, aki épp készült elhagyni a klinikát. Bár nem állt szándékában bántani a nőt, véletlenül a hasának csapta az ajtókilincset, és Jill a hetedik hónapban elvetélt.

(Jill elvetél)

Érdekesség:

A negyedik részhez forgattak egy jelenetet, amiben John kimegy Gideon sírjához, ám a jelenet végül nem került bele a filmbe. Gideon sírján az az agyagkatona van, amit Cecil lopott el a kínai újévkor. Ezt a katonát még egyszer, a Fűrész VI-ban láthatjuk újra egy pillanat erejéig. Amennyiben a gyermek lány lett volna, Jill a Scarlet nevet szerette volna adni neki.

(agyagkatona Gideon sírján)

Utoljára frissítve: 2019.07.19.