Forgatási hírek – lassan vége a forgatásnak is

Fűrész VI
Share

A forgatás 4. hete – 2009.04.24

John Raybin:

A Fűrész 6-ot nézve több alkalommal ez lesz a reakciótok:
“Na erre nem számítottam” és hogy “Ez az egyik legjobb csapda, amit eddig láttam”…
A filmben Tobin Bell-ről (Jigsaw-ról) a szemetek nem bírjátok majd levenni…A Fűrész 5-ben az a jelenet, amikor “Jill” (Betsy Russell) kinyitja a dobozt rengeteg rajongó fantáziáját beindította. Elég príma kis doboz…(Többet nem árulhatok el róla..)
A felvételek felén már túl vagyunk. Nemsokára elkezdjük forgatni a film legfontosabb jeleneteit. Nagyon mozgalmas hét volt ez itt Torontóban. És egy igazán fontos hét…

Kevin Greutert blogjából:
2009.Április 11 – Egy újabb nagyszerű forgatási hét

Vége a második hétnek, és leforgattuk az egyik kedvenc jelenetem a filmből, köszönhetően a segédrendező és az egész stáb hatalmas munkájának, mint ahogyan a színészeknek is, akik furcsa tekintettel fogadták a forgatási napok végét. Eltöltöttem egy kis időt a vágószobában és figyeltem, ahogyan a szerkeszt? Andrew Couts összerakja a jeleneteket. Készített egy pár videó-effektet amelyek a legjobbak, amit eddig szerkesztőktől láttam, annyira jó, hogy akárhányszor látok egy különösen DURVA kis jelenetet,gonosz módjára elkezdek szertelenül nevetni…

2009.Április 19 – Egy fontos hét…

Az elkövetkező hét (2009.04.20 – 2009.04.24) már jó ideje ott virít a naptáramban. Ugyanis felvesszük a három legnagyobb, legfontosabb, legjelentősebb jelenetet. Szombat reggel a szereplők egy része és a stáb összefutott a díszletben egy kis próbára, mert ez a hét messze túl bonyolult lesz ahhoz, hogy mindent egy nap alatt próbáljunk megtenni. Szóval most már elég jól érzem magam.

Túl vagyunk a forgatás felén, ami lenyűgöző. Életem egyik legbámulatosabb hónapja volt ez, kivéve néhány egyéni hátizsákos túrámat még a 20’as éveimben…A szereplők és az egész stáb próbál csodát csodára halmozni, és a magabiztosságom az egekben.