Fűrész 3D: Betsy Russel interjú

Fűrész 3D Interjú
Share

Betsy Russell színésznőt többnyire a gonosz Jigsaw ex feleségeként alakított szerepéért ismerjük, a rendkívül sikeres Fűrész sorozatból. Habár Jigsaw meghalt a harmadik részben, köszönhetően a flashback jeleneteknek és az okos csavaroknak a történetben Jigsaw próbái folytatódhatnak és most jöhet a hetedik rész 3D-ben, amit ma kezdenek forgatni Torontóban, Kanadában.

Lehetőségünk adódott beszélni Betsy Russell-lel a forgatás első napján. Megkérdeztük hogy megy neki a forgatás, megkértük, hogy beszéljen a karaktere lehetséges gonosz szerepéről a folytatásban, illetve kérdeztük a rendező kiléte miatti vitákról, valamint a versengésről a Paranormal Activity 2-vel. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy ez valóban az utolsó rész lesz-e? Így nyilatkozott:


Kezdésként hogy megy a forgatás a Fűrész 7 3D?”

Eddig elég jól. Kanadában vagyok, és ma volt az első napom.


Tudna mesélni a filmben lévő szerepéről? Maga az új Jigsaw?

Csak annyit mondhatok, hogy Jill Tuck-ot játszom. Még mindig ugyanaz az ember vagyok, aki eddig voltam. Sajnálom, de többet nem mondhatok erről.


A történetről tud egy picit mesélni, vagy arról, mit csinál Jill Tuck?

Jobb vagyok, mint valaha. A legjobb Jill, akit eddig láttak.

A hatodik részben Jill kinyitotta a dobozt, amit a férje hagyott hátra neki az ötödik részben a halála előtt. Számozott utasításokat tartalmazott, valamint az utolsó borítékban rejtőzött egy különleges végzet Hoffmannak. Maga szerint Jill valamilyen szinten megelégedett, hogy Hoffmann azt kapta, ami járt neki, és ezt továbbviszik a filmben?


Ha válaszolnék, akkor az túl sokat mondana el a karakteremről, és azt nem szeretném. De majd úgyis rájönnek.


Akkor maga szerint lehet, hogy ez lesz a karakterével a Fűrész 7 3D-ben?

Nos…Lehet. De nem akarok semmit sem elrontani. Jelenleg a motivációról, karakterről vagy a személyiségéről nem akarok túl sokat mondani, de eléggé nyilvánvaló volt miért csináltam a dolgokat.

Valaki azt hinné, hogy a karakterének a természetes fejlődésének folytán még tovább menne a sötét oldalra,. Látni fogjuk ezt a filmben?


Sokat szerepel Jill a filmben … Ami számomra nagyszerű.


Milyen végre a figyelem központjában lenni?

Teljesen természetes, de jó érzés. Jó ennyi ideig részt venni valamiben. Jó itt lenni Torontóban, és szeretek ide visszatérni. Jó újra a díszletek között lenni. Nagyszerű a stáb, és jól szórakozunk.


Tobin Bell vissza fog térni flashback formájában?

Tobin mindenképp benne lesz a filmben, igen.

Milyen érzés 3D-ben forgatni?

Nagyon izgalmas. Olyan dolognak tűnik, ami mindenképp egy másik szintre emeli a sorozatot. Miért ne, igaz? Még magasabbra teszi a lécet.


Maga szerint a rajongók elégedettek lesznek a következő résszel?

Hogy remélem-e? Mindig eleget akarunk tenni a rajongóknak, a legjobban dolgozni, és elkészíteni a lehető legjobb filmet. Mindenki rengeteget dolgozik, mint mindig. Mi csak azt szeretnénk, hogy boldogak legyenek a rajongók, és azt, hogy mindenki büszke legyen ránk. És szerintem bizonyítunk is mindenkinek. Nagyon szerettem a 6. részt, és ez a mostani még jobb lehet. Mindannyian várjuk, hogy elkészüljön. Én személy szerint nagyon izgatott vagyok.

És mit szól azokhoz a vitákhoz, amik a rendezőt, Kevin Greutert-et övezik? Azt, hogy a szerződése alapján nem rendezheti a “Paranormal Activity 2”-t, amit a saját állítása szerint szívesebben rendezett volna. Ezzel akaratán kívül kitúrta David Hackl-t a rendezői székből, aki úgy tervezte a Fűrész 5 után most tér vissza a filmhez.


Igen, tudom miről beszél. Az imént beszéltem Kevinnel Nehéz volt neki, mert szerintem valami újat szeretett volna csinálni. Tudja jártas vagyok a pszichológiában, és szerintem csak a pozitív dolgokra kell koncentrálnunk, és hálásnak kell lennünk azért, amink van. Talán most még nem értjük miért történnek a dolgok, de neki legalább van állása, miközben sok embernek nincs. Sokan keresik, felkapott rendező, és sok mindenért lehet hálás. Legalább újra itt lesz velünk.

Biztos vagyok abban, hogy valami jó vár David-re. Kicsit sajnálom ami történt vele, de a producerek biztosan nem tették volna ezt meg, ha van más lehetőség is. Szerintem azt tették, amit tenniük kellett, és remélem minden jóra fordul majd mindenkinek. Csak ezt remélhetem.

A producerek vagy bárki más beszélt arról, hogy mindkét filmet ugyanazon a napon mutatták volna be? A maga tudomása szerint ez hatással lett volna a munkálatokra?


Nem, erről semmit sem hallottam. Nem igazán törődtem ezzel a dologgal. Nem sokat találkoztam a producerekkel és tudom, hogy megvan a maguk dolga, így erről nem sokat tudunk. Remélem mindkét filmet sokan megnézik, és talán minket többen megnéznek, mert 3D-ben lesz a film. Feltehetően ez az utolsó filmünk, így ez lehet még több embert a moziba csal. Nem is tudom. Egyszerűen remélem, hogy minden rendben fog menni.

Végezetül az imént említett dologra. A társíró, Patrick Melton azt nyilatkozta, hogy “a történetnek vége lesz” a ” Fűrész VII 3D” után, és hogy ez lesz az utolsó film. Mindenki úgy áll hozzá, hogy ez lesz az utolsó? Maga szerint vége lesz, vagy lehet még folytatni a sorozatot?


Mindenki azt mondogatja, hogy vége lesz. Habár tudja a filmes világban ha egy film nagyon jól szerepel, akkor meg van rá az esély, hogy legyen folytatása. Mindenkinek az az érzése, hogy ez lesz az utolsó, és én is így gondolom. Kissé szomorú ez a dolog, de szép évek vannak mögöttünk. De várjuk ki a végét, és idővel minden kiderül.