Interjú Danis Elzával

Interjú-hazai
Share

Kőszegi Ákos és Baradlay Viktor után most Danis Elzával készíthettünk interjút. A fiatal énekesnő is nagy rajongója a franchisenak, és szívesen válaszolt a feltett kérdéseinkre.

 MIkor csöppentél bele a Fűrész-univerzumba?

Elza: Tulajdonképpen három éve kapcsolódtam be a Fűrész részekbe.

Melyik a kedvenc részed, és miért?

Elza: Nekem talán az első rész a kedvencem, méghozzá azért, mert azon alapul az összes rész.

Ki a kedvenc szereplőd, és miért?

Elza: Az én kedvencem Matthews nyomozó, aki sajnos már meghalt. Őt bírtam a legjobban, apró részletekből összerakta a történetet. Sajnos már a későbbiekben nem mondhatta el másoknak.

Mit szólsz ahhoz, hogy a következő rész 3D-ben készült el?

Elza: Nagyon örülök a 3D-nek, mert így még izgalmasabb és még ijesztőbb lesz a film.

Az első rész bevétele fedezi az összes eddigi film költségeit. Szerinted mi a titka, hogy a Fűrész jelenleg a világ legsikeresebb horror-sorozata?

Elza: Szerintem azért az egyik legsikeresebb, mert nagyon jól ki van találva, és csak úgy lehet megérteni a filmet, hogy ha az ember egyetlen egy rész sem hagy ki belőle, és a film utolsó percéig figyeli az eseményeket. Csak úgy nyer minden értelmet a végén.

Mint tudjuk, sajnos kiestél a Megasztárból. Mivel foglalkozol azóta? Jársz fellépni?

Elza: Hát köszönöm a kérdést, igen, szerencsére vannak fellépéseim. Az utcán is fel-felismernek, ami nagyon jó érzés. Jelenleg is járok énektanárhoz és fejlesztem a hangom.

Tervezel szólóalbumot kiadni?

Elza: Az az igazság, hogy mostanában szólóalbumot nem szeretnék kiadni. Még fiatal vagyok, de a későbbiekben ahogy idősebb leszek várható lesz. Remélem.

Végezetül pedig mondanál néhány szót a haza Fűrész-rajongóknak?

Elza: Mindenkinek a figyelmébe ajánlom az oldalt, mert nagyon-nagyon sok érdekesség van itt és mindig a legfrissebb dolgokról szerezhettek tudomást. Egy hét múlva a Fűrész 3D premierjén találkozunk. Senki se hagyja ki!