2020-ban érkezik az új Fűrész – hivatalos

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Nagyszerű hírre ébredtek ma a Fűrész-rajongók. A Lionsgate és a Twisted Pictures hivatalosan is megerősítette, hogy jövőre visszatérnek a brutális csapdák és a csavaros történet, mert a TV producer és humorista Chris Rockkal karöltve elkészül a franchise spin-offja, továbbá az is kiderült, hogy a következő részt Darren Lynn Bousman rendezi. Darrennek nem lesz ismeretlen a terep, hiszen ő rendezte az első három folytatást (Fűrész II, III, IV).

A forgatókönyvet Pete Goldfinger és Josh Stolberg (Fűrész – Újra Játékban) írták Chris Rock ötlete alapján.

“Az első film óta Fűrész-rajongó vagyok. Izgalommal tölt el, ahogy ezt az egészet egy új irányba visszük.” – mondja Rock.

“Amikor Chris eljött hozzánk és felvázolta a Kirakós gyilkos világának spin-offját, azt mondtuk, benne vagyunk.” – teszi hozzá Joe Drake, a Lionsgate igazgatója. “A Fűrész a világ egyik legsikeresebb horror-szériája, és a Lionsgate egyik legsikeresebb filmsorozata. A következő film is ugyan olyan feszes lesz, mint az előzőek. Chris ötlete méltó az örökséghez amit felépítettünk, de közben új életet lehelünk a szériába a nézeteivel és elhivatottságával.”

“A horror-rajongók számára ez egy jelentős filmesemény lesz. Az új filmben mindent megtalálnak majd a rajongók, amit elvárnak: a csavaros történetet és a hardcore-elemeket, Darren Lynn Bousman pedig rendezőként tér vissza. Alig várjuk, hogy elkezdjük!” – mondják a film producerei, Mark Burg es Oren Koules.

A gyártásvezető Daniel Heffner oldalán viszontláthatjuk az eredeti Fűrész készítőit is, James Want és Leigh Whannellt.

Hamarosan kezdődhet a szereplőválogatás, hiszen a Lionsgate 2020 október 23-án szeretné bemutatni az új fejezetet. Vajon Tobin Bell visszatér, mint a Kirakós gyilkos?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük