Miről szólna a Fűrész-sorozat?

Egyéb
Share

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Organ Donor után sorozat készülhet a Fűrészből. A WeGotThisCovered egy eléggé megkérdőjelezhető forrás, de a napokban az egyik bennfentes is megerősítette a Redditen, hogy igazak a pletykák. Lássuk, hogyan is jutottunk el a sorozat ötletéig:

– a Fűrész-Újra Játékban, mind bevételben, mind fogadtatásban jócskán alulmaradt a várakozásokkal szemben, míg a Halloween újjáélesztése nagy sikernek bizonyult. A Twisted Pictures és a Lionsgate is egyetértettek abban, hogy nem ez a helyes út.

– az érintettek összeültek, majd úgy határoztak, hogy készítenek egy John Kramerre fókuszáló előzményfilmet, segítők nélkül. (a történet tehát Cecil elrablása után, és a Tuck farmos játék között játszódna)

– elkészült a Fűrész IX története, amelynek megírásában Josh Stolberg és Pete Goldfinger mellett Patrick Melton és Marcus Dunstan is részt vettek.

– a Lionsgate végül úgy döntött, hogy a film nem elég átütő, és semmi újat nem ad hozzá a franchisehoz, így elkezdték átdolgozni a történetet.

– ekkor bukkant fel Chris Rock az ötletével, ami nagyon bejött a Lionsgatenak és a Twisted Picturesnek is, így inkább a The Organ Donor mellett döntöttek.

– a Twisted Pictures úgy érezte, hogy a John Kramer előzményfilmnek el kell készülnie, ami a tízedik Fűrész film lehetne.

– a film végül nem kapott zöld utat, mivel túl bonyolult lenne ide-oda ugrálni a történetek között (Fűrész-Újra Játékban, majd The Organ Donor, aztán egy John Kramer előzményfilm)

 – a készítők végül feltették a kérdést, mi lenne, ha a film ötletét átdolgoznák egy sorozattá?

Ami biztos, hogy 2020. májusában érkezik a Fűrész  kilencedik része. Amennyiben a The Organ Donor jól teljesít, a sorozat el fog készülni.