HIVATALOS: csúszik a Spirál premierje

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Ahogy arra számítani lehetett, a Lionsgate is bejelentette, hogy határozatlan időre elhalasztja a Spiral: From The Book Of Saw (idehaza Spirál: Fűrész hagyatéka) premierjét. A Lionsgate nem csak a Spirál (május 15) premierjét törölte, döntésük érinti az Antebellum (április 24), illetve a Run (május 8) című filmeket is. A Lionsgate majd csak a járvány után közöl új információkat a megjelenéssel kapcsolatban.

‘Biztos vagyok benne, hogy mindannyian ezt tippeltétek: a Spiral is a COVID-19 áldozata lett. A bemutató dátumát hivatalosan is elhalasztjuk. Bár nagyon izgatott vagyok, hogy láthassátok, milyen hátborzongató őrültséget készítettünk nektek, nincs az az elmesélni való történet, ami miatt veszélybe sodornánk a rajongóinkat!’ – írja a rendező, Darren Lynn Bousman a közösségi oldalain.

Néhány órája az AMC mozilánc jelentette be, hogy a vírus miatt 6-12 hétre bezárja a termeit, így nem ért váratlanul minket a bejelentés.

Az már korábban kiderült, hogy idehaza sem kerül a mozikba az új Fűrész, mivel a Freeman Film határozatlan ideig felfüggesztette a működését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük