Fűrész IV érdekességek

Érdekességek Fűrész IV
Share

Elérkeztünk a 2007-ben bemutatott Fűrész IV-hez! Bár a film kevésbé volt sikeres, mint a Fűrész III, így is szép összeget termelt, hiszen több, mint 139 millió dollárt kalapozott össze.

Ehhez a filmhez mindössze két cikk készült, holnap kerül majd fel a második, majd egy hétig szünetelni fog a maraton, mielőtt elérkezünk az első trilógiához. Az első három filmet szerettem volna kicsit elkülöníteni a többi résztől, nem csak azért, mert (szerintem) azok a legjobb részek, hanem azért is, mert rengeteg videót töltöttünk fel az utóbbi időben a Youtube csatornánkra, így akinek még nem volt ideje ezeket megnézni, ez idő alatt bepótolhatja.

Érdekességek a Fűrész IV-ről:

– a szobában, ahol Ivan tesztje játszódik, valójában Darren Lynn Bousman feleségéről, asszisztenséről és ügyvédjéről láthatunk képeket.

– ez volt az első folytatás, ami nem csapdás jelenettel kezdődik.

– az első szkript szerint Tracy lett volna az egyik áldozat a jégtömbös csapdában. Donnie Wahlberg azonban beleegyezett, hogy még egyszer Matthews nyomozó bőrébe bújik, így a történetet átírták.

– Darren Lynn Bousman először nem akarta elvállalni a film rendezését. A producereknek végül sikerült őt meggyőzni.

– Ivan kutyája valójában a rendező, Darren, Chance nevű ebje volt.

– Cecil csapdájában a kések fából készültek.

– a stáb mindig vitt egy pukilufit a forgatásra. Arra voltak kíváncsiak, meddig bír a színész a szerepében maradni, mielőtt kitörne belőle a nevetés.

– az első film, amiben Kirakós káromkodik.

– Morgan és Rex gyermekét alakító kislány neve Alison Luther, aki Darren unokahúga.

– Kirakós boncolását meglepő módon nem cenzúráztatták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük