A Lionsgate elkészítené a Fűrész sorozatot

Egyéb
Share

A 2017-es Fűrész – Újra Játékban nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket, így a Lionsgate számára világos volt, hogy ezt az irányt nem folytathatják. Akkor született meg a döntés, hogy a kilencedik Fűrész film csak, és kizárólag John Kramerre fókuszál majd, segítők nélkül. A történet nagyjából elkészült, de aztán jött Chris Rock az ötletével, és végül a Spirál kapott zöld utat, a John Kramer előzményfilm pedig a fiókba került.

Nagyjából másfél éve írtunk arról, hogy a jövőben akár sorozat is készülhetne a Fűrészből, méghozzá a John Kramer előzményfilm elemeit felhasználva. Azóta semmi hír vagy pletyka nem érkezett a produkcióról.

Nemrég a Variety beszélgetett Kevin Beggsel, a Lionsgate igazgatójával. A ripoter a stúdió jövőbeli terveiről, és stratégiájáról kérdezte Beggset, aki megerősítette, hogy még mindig megvalósulhat a Fűrész sorozat.

‘Az alkotók mindig arra hajlanak, hogy igent mondjanak. Persze a későbbiekben vannak üzleti akadályok is, ebben biztos vagyok. De az ilyen társulások vezettek olyan produkciókhoz, mint a Dear White People, aminek épp most fejeződtek be a munkálatai, vagy épp a Blindspotting. Az American Psycho pedig most van készülőben, de továbbra is azon agyalunk, hogy mit kezdhetnénk a televíziózással, és például ott hogyan mutatna a Fűrész széria.’

Beggs többet nem árult a projektről, azonban úgy hallani, a Lionsgate továbbra sem vetette el egy tévés adaptáció lehetőségét.

Az biztos, hogy ha a stúdió Tobin Bell-lel képzeli el a sorozatot, hamarosan döntést kell hozniuk, hiszen a Kirakós gyilkost játszó színész sem lesz már fiatalabb.

A teljes cikket ITT tudjátok elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük