Teljesen kivágták az egyik csapdát a Spirálból

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Csakúgy, mint minden Fűrész film, a Spirál is a legszigorúbb besorolást kapta a véres, brutális jelenetek, és a film nyelvezete miatt.

A Bloody-Disgusting nemrég Darren Lynn Bousmannal beszélgetett, aki elárulta, hogy forgattak egy jelenetet, amit végül teljesen ki kellett vágni a filmből.

‘Az egész csapdás jelenetet kivágtuk. Szar ügy. Most nagyon sok problémánk volt az MPA-val (Amerikai Mozgókép Egyesület – a szerk.). Nem is értem miért, nem ez a legdurvább Fűrész film. Igaz, talán ez jut majd el a legszélesebb közönséghez, mivel a két óriási sztár, Chris Rock és Samuel L. Jackson, illetve Max Minghella új nézőket csábíthatnak a mozikba. Talán ezért is támadta a filmet ennyire az MPA.’

‘A film utolsó harmadában volt egy jelenet, amiben meghal egy karakter, de azt nem mondom meg, hogy ki. Messze ez volt a legdurvább, legkegyetlenebb. De aztán azt mondtuk, ez a film e jelenet nélkül is működik. Szóval végül kivágtuk az utómunka utolsó hetében. Annak örülök, hogy a karakter túlélte, így talán majd visszatérhet, ha lenne folytatás.’

‘Sok csapdás ötletünk volt, ami végül nem került bele a filmbe, de csak ehhez forgattuk le a jeleneteket. A férfi arca, hogy is mondjam, az egész arca leszakad.’ – tette hozzá Bousman.  

Az eredeti cikket, illetve a teljes beszélgetést ITT találod meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük