4 éves a Jigsaw.hu

Jigsaw.hu
Share

Szinte hihetetlen, de már négy év telt el, amióta visszatért Magyarország legnagyobb Fűrész rajongói oldala! Aki már ismeri az oldalunk történetét, vagy ha már a kezdetektől velünk van, az tudja, hogy először 2008 augusztusában közöltünk hírt a Fűrészről, abban az időben, amikor évente új film érkezett, és a széria elképesztően sikeres volt. A weblap sok változáson ment keresztül, majd 2011 szeptemberében bezárta a kapuit, hiszen akkor úgy tűnt, a széria örökre véget ért. Erről bővebben idekattintva olvashattok.

2017-ben hivatalossá vált, hogy a Lionsgate és a Twisted Pictures 7 év kihagyás után újjáéleszti a szériát a Jigsaw (idehaza Fűrész – Újra Játékban) című filmmel. A bejelentés után azonnal megkezdtem az oldal visszaállítását, s immár 4 éve hozom nektek a legfrissebb híreket a Fűrész világából.

Azonban a Jigsaw 100 milliós bevétele sem volt elég ahhoz, hogy azt az irányt folytassák, így végül eljutottunk a Spirálhoz, ami egy spinoff, és óriási durranásnak szánták. Visszahozták a régi rendezőt, s a film olyan sztárokat szerepeltetett, mint Chris Rock, vagy Samuel L. Jackson. Viszont hiába termelt minimális nyereséget a Spirál, a film bukás lett, és erről nem a világjárvány tehet. Erről majd lesz egy cikk a jövőben, ahol az okokat keressük majd.

Csupán két hónappal a Spirál bemutatója után nem lehet megtippelni, mi lesz a széria sorsa. A Fűrész népszerűsége megkopott, már nem a régi fényében tündököl, az azonban biztos, hogy az oldal továbbra is működni fog, és hozom majd a legfrissebb híreket, képeket, érdekességeket. Kövessétek a közösségi oldalainkat (Facebook, Instagram, Youtube), s ha bármi kérdésetek van, írjatok a fureszfan@gmail.com címre.

Boldog születésnapot Jigsaw.hu!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük