Aggasztó hírek érkeztek a Fűrész XI-ről

Fűrész XI
Share

A legújabb Fűrész film forgatása márciusban kezdődne, jelenleg azonban úgy tűnik, hogy nincs minden rendben a produkció körül. ViewerAnon, aki bennfentes infókat szokott kiteregetni, az X közösségi oldalon osztott meg néhány aggasztó információt a Fűrész XI-el kapcsolatban, és a két producert, Mark Burgt, és Oren Koulest kritizálta:

‘Kedves Fűrész producerek! Amikor ti parancsolgattok, olyan filmeket kapunk, mint a Fűrész IV, V, 3D és a Jigsaw. Amikor hagyjátok Kevin Greutertnak, hogy ő irányítson, Fűrész VI-ot és X-et kapunk. Kérlek, higgyetek Greutertben, több, a produkcióban részt vevő ember is megkeresett, és aggodalmukat fejezték ki a döntéseitekkel kapcsolatban. Amiket most hallok, teljesen ellentétje annak, ami a Fűrész X. körül volt. Akkor mindenki biztos volt benne, hogy valami különlegeset készítenek. Először nem tudtam megírjam-e ezt a posztot, de minden héten – régi, és új emberektől – elárasztanak a privát üzenetek, és egyöntetűen azt mondják, a Fűrész XI problémája Mark és Oren.’

Az nem derült ki, hogy mi zajlik a háttérben, de a pletykák szerint Mark és Oren túlságosan arra fókuszálnak, miként lehetne folytatni a szériát a Fűrész XI után, amit azzal szeretnének elérni, hogy Cecilia egy újabb, eddig eltitkolt Kirakós segítővé válik.

Ha igazak a hírek, és valóban problémákkal néz szembe a Fűrész XI, az sem kizárt, hogy késni fog a film bemutatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük