Amanda drogfüggő volt, amikor John egy próba elé állította. Miután a nő kiszabadult a csapdából, John segítőjévé vált. Úgy tekintett rá, mint egy mentorra, de Amanda végül sose volt képes továbbinni John örökségét. Csapdáiból nem lehetett kiszabadulni, az alanyok nem kaptak esélyt a túlélésre. Miután Hoffman kiderítette, hogy Amandának viszonya volt Cecillel, és azon az estén is a férfival volt, amikor Cecil miatt Jill elvetélt, a nyomozó arra kérte Amandát, hogy ölje meg Lynn Denlont. Mark tudta, hogy a bosszúvágytól fűtött Jeff, aki Lynn férje volt, végezni fog Amandával. Jeff torkon lőtte Amandát, aki belehalt a sérülésbe.

Érdekességek:

– a Fűrész III DVD kommentárjában elárulják, hogy gyerekkorában Amandát rendszeresen zaklatta az apja. Eredetileg lett volna egy jelenet a filmben, amikor ezt a nő bevallja Johnnak, de végül ez a forgatókönyvbe sem került bele.

– Amanda az első olyan alany aki túlélte John csapdáját. Bár a nyolcadik részben kiderül, hogy Logan hamarabb volt tesztalany, őt John szabadította ki.

Filmek:

Fűrész, Fűrész II, Fűrész III, Fűrész IV, Fűrész V, Fűrész VI

Kapcsolódó anyagok:

Utoljára frissítve: 2019.07.23.