Gordon onkológusként dolgozott, ő közölte Johnnal, hogy a tumorját nem lehet gyógyítani (mivel egy rezidens – Logan Nelson – felcserélte a neveket a leleteken, így későn vették észre a daganatot).

Miután a férfi hanyagolni kezdte a családját, és feleségét többször is megcsalta, John úgy döntött, hogy elrabolja őt, és bezárta a fürdőszobába. Miután a férfi lefűrészelte a saját lábát, John segítőjévé vált, és valószínűsíthető, hogy se Amanda, se Hoffman nem tudott erről. Kramer megkérte Gordont, hogy ha bármi történik Jillel, azonnal cselekedjen a nevében.Miután Hoffman brutálisan kivégezte a nőt, Gordon két segítőjével bezárta Hoffmant a fürdőszobába, esélyt sem adva neki a szabadulásra.

Érdekességek:

– Lawrence Gordon az egyetlen karakter a filmben, aki életben maradt az első résztől a Fűrész 3D-ig.

– a Fűrész 3D audiókommentárján elárulják, hogy az első rész után Allison elhagyta Gordont, mivel a férfinak mentális problémái voltak.

– Gordon lett volna a Fűrész III egyik főszereplője, de Cary Elwes nem volt elégedett a fizetéssel, amit az első rész után kapott, így a színészt csak a hetedik részre tudták visszahozni.

Filmek:

Fűrész, Fűrész 3D

Utoljára frissítve: 2019.07.19.