További hírek a játékról

PC
Share

A Konami Digital Entertainment, Inc hivatalosan bejelentette a Fűrész játékot, ami Xbox 360, PS3 és Windows PC-re jelenik majd meg. Elhagyott folyosók válnak a terror helyévé, ahol mi leszünk az áldozatok, így ,,a saját bőrünkön‘’ tapasztalhatjuk meg a brutális csapdákat, és a rejtélyeket, amik legalább oylan érdekesek lesznek, mint amik a filmekben vannak.
A történet játékos szemmel: Jigsaw megölte a partnerem, tönkretette az életem, és most rajtam a sor. Le kell győzni a brutális csapdákat, és életben maradni, hogy felfedhessük a titkot.
A Fűrész a harmadik olyan horrorfilm, amiből játékot készítettek. Világszerte több, mint 665 millió dollárt termelt, több, mint 28 millió DVD-t adott el. Maga a játék az első, és a második film között játszódik, saját történettel, de kapcsolódik majd a filmekhez. A story David Tapp nevű detektívre összpontosul, aki évekig próbálta elkapni Jigsaw-t, mialatt tönkrement a házassága, és élete, mindent feláldozott a karrierért. Ám most Jigsaw kapta őt el, és minden áldozata kötődik Tapphoz, aki csak akkor mentheti meg őket, ha legyőzi megszállottságát.
Morális döntéseket kell majd hoznunk mialatt az óra ketyeg. Néhány dologra, amit még nem tudtunk meg a filmekből, a játékban választ kapunk.David Daniels, a Konami Digital Entertainment igazgatója, elmondta, olyan játékot akartak létrehozni, ami, mint amikről a film szól: túlélőhorror. Igazán félelmetes játékélményre számíthatunk. Élet vagy halál? Te döntesz.