Kevin Greutert blogjából: 2009.06.07.

Fűrész VI
Share

“Andrew-nak a mai nap szabadságot adtam. Kutya baja, pedig ennyi munka alapján ez szinte csoda. A fickó már hónapok óta folyamatosan vágja / szerkeszti a filmet, és ez egy hihetetlenül összetett dolog, és nem könnyű nap, mint nap olyan embereket nézni, akik annyira boldogtalanok mint a Jigsaw világában élpk. A film utolsó 10 percén Andrew már egy hete dolgozik, és hogy az igazat megmondjam eléggé hangos. Idegenek más cégektől, akik a folyosón sétáltak gyakran kérdezgették: , “Ott meg mi a fene folyik?”; Az éjszaka végére a fejem szétrobbant és biztos vagyok benne, hogy az Andrewé is.

Tegnap nagy fordulóponton estünk át, és ez az oka a mai szabadságnak. Eltöltött a magabiztosság, ahogyan ültünk és néztük a legújabb munkánkat késő éjjel, és egy újabb ok miatt nem tudtam aludni: alig várom, hogy az emberek lássák a filmet. Úgy gondolom méltó a legjobb Fűrész filmekhez és amíg én a lehető legcéltudatosabb ember vagyok amikor erről van szó, akkor úgy gondolom mindannyian valami különlegeset alkottunk.

A következő lépés, hogy megmutassuk a producereknek. Ez a folyamat rémületet okoz minden rendező szívében, és ez alól én sem vagyok kivétel. De ha jól gondolom minden bizonnyal elégedettek lesznek…”