SDCC: Patrick Melton és Marcus Dunstan nyilatkozik

Fűrész VI
Share

A VI. rész az, ahol összeérnek a szálak és ez az a rész, amire büszkék vagyunk, hogy részese lehetünk.” mondta Melton. “Kevin Greutert nagyszerű filmkészítő és már az elejétől a filmmel tart. Egy csendes, ámde hatalmas rajongó volt, jegyzetelgetett, és most előhúzhatta az ötleteit. És én mondom jól csinált mindent. Ez az első olyan Fűrész film, amit már háromszor láttam, és akárhányszor is nézem meg egyre jobban tetszik.”

“A színész teljesítményét nem lehet kritizálni, a csapdák hatásosak és a film tetszeni fog a rajongóknak. Nem titok, hogy jó filmet szerettünk volna, és ez az lett.”
– tette hozzá Melton.

Amíg a legtöbb horrorral foglalkozó filmes nem foglalkozik a kritikusok véleményével (mivel a horrorok inkább a rajongóknak szólnak), addig Dunstan meghívja a fő kritikusokat, hogy nézzék meg a Fűrész VI-ot.

Melton szerint:

“Mindenképp akarjuk a kritikusokat, nézzék meg a filmet; tulajdonképp rendkívül kíváncsiak vagyunk a véleményükre. Szeretném ha felvenné milyen magabiztos vagyok a Fűrész VI-tal kapcsolatban: Hajlandó vagyok feltenni a teljes hírnevem erre a filmre.”

Az október 23-i premieren maguk a rajongók is megtekinthetik ezt a csodát.