Az első kép a Jigsawból

Fűrész - Újra Játékban
Share

2017. október 27-én érkezik a következő Fűrész film, ami a Jigsaw nevet kapta. A nyolcadik film története tíz évvel később játszódik a korábbi heptalógiától. A hivatalos tartalom szerint városszerte brutálisan meggyilkolt emberek hullái tűnnek fel. A rendőrség nyomozást indít és minden nyom egy emberhez vezet: a Kirakós gyilkoshoz. De hogy lehetséges ez? A Kirakós már több, mint egy évtizede halott.

A filmet a Spierig testvérek rendezték. Peter Spierig hozzátette, bár Tobin Bell karaktere már a Fűrész III-ban meghalt, mégis ő az új film DNS-e (Tobin Bell neve egyébként nem szerepel a hivatalos szereplőlistán).

“Jópár halálos csapda lesz a filmben. Nem riadtunk vissza a goretól.” – erősítette meg Michael Spierig. “Minél szórakoztatóbb filmet akartunk készíteni. Fordulatos lesz és rejtélyes. Ez az idei Fűrész.”

Ők biztosan szerepelni fognak a filmben: Matt Passmore, Callum Keith Rennie, Clé Bennett, Hannah Emily Anderson, Laura Vandervoort, Mandela Van Peebles, Paul Braunstein, Brittany Allen, és Josiah Black.

Laura Vandervoort a Jigsawban.