6 év után visszatértünk!

Jigsaw.hu
Share

Már korábban felröppent a hír, hogy a Lionsgate stúdió feléleszti a Fűrész sorozatot. Sok pletyka keringett a neten, míg végül 2017 júniusában megerősítették a bemutató dátumát is: 2017 október 27. Hét év kihagyás után új Fűrész filmet kapunk. Mi sem haboztunk, azonnal megkezdtem a régi oldal visszaállítását. Szinte minden hír és extra tartalom visszakerült. Hosszú éjjeleken át dolgoztam a weblapon, hogy minél hamarabb elkészüljön a régi-új oldal. A www.saw.hu domain foglalt. Szükség volt új domainra, és új Facebook oldalra is, kérlek csatlakozzatok!

Már most rengeteg olvasnivaló érhető el a főmenüből, vagy az Extrákból, nézzetek körül. Néhány cikken jelenleg is dolgozunk, de a feszített tempó miatt már nem várhattam tovább az oldallal. Július 21-én Jigsawnak is lesz egy panelja az idei Comic Conon, szinte 100%, hogy akkor, vagy addig megjelenik az első trailer is a filmhez.

A csapat megmaradt, továbbra is Cassone illetve feriland fogja szállítani a híreket. Az adatbázis visszaállításakor az ékezetes betűk sajnos elszálltak, ha bármiféle hibát észleltek (helyesírási hiba, nem működő link) kérlek jelezzetek a fureszfan@gmail.com címen. Szóljatok Fűrész-rajongó ismerőseiteknek, itt vagyunk: kezdődjön a játék!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük