Tobin Bell visszatérne a Fűrész IX-re is

Egyéb
Share

Tobin Bell visszatérne a Fűrész IX-ben is, és már azt is tudja, mit mesélhetnének még el Kirakós múltjából. Bár a Fűrész híres a csavaros történetéről, és a vérről, a középpontban mindig is a Kirakós volt, azaz Tobin Bell.

Attól a pillanattól kezdve, hogy Kirakós felállt az első rész végén a padlóról, a széria leginkább a háttértörténetére, és az eszelős és véres csapdákra fókuszált. Bár a karakter a harmadik rész végén meghalt, a legenda, és az örökség tovább él.

Tavaly a Fűrész – Újra Játékban filmben egy újabb darabot kaptunk a Kirakósból – egy játékot, ami a többi előtt zajlott. Azt gondolnánk, hogy a történet tényleg ennyi volt, de ahogy korábban már megírtuk, valószínűleg már zajlanak a következő rész előkészületei.

A Screen Rant internetes oldal a DVD megjelenés kapcsán beszélgetett Tobin Bellel, aki elárulta, hogy tíz napig tartott felvenni az ő jeleneteit a Jigsawban. Bár hivatalos megerősítés még nincs, Bell elárulta, hogy szerepelni akar a következő részben is, ráadásul ötlete is van, mit lehetne még elmesélni Kirakósról:

”Ha folytatják, benne szeretnék lenni. Színészkedés. Ezt csináljuk. Szeretném tovább bontogatni Kirakós történetét, és lenne még mit mesélni. Ha jól meg van írva, fordulatos és meglepő, akkor érdekel. Szóval igen, benne szeretnék lenni. Van néhány ötletem miről mesélhetnénk még, és az egyik Billy lenne. Nem tudom pontosan eddig mit beszéltünk róla.” – mondja Tobin Bell.

Mint tudjuk, Billy a széria egyik ikonikus alakja. A Fűrész IV-ben kiderült, hogy a baba Gideonnak, John meg nem született fiának készült. Hogy Tobinnak milyen ötlete támadt, és hogy mit szeretne mesélni Billyről, talán a Fűrész IX-ben kiderül.

A Fűrész – Újra Játékban Amerikában már megjelent DVD-n (továbbá kapható 4K ultra HD-ben, és Blu-ray kiadásban is). A haza megjelenésről még nincs információnk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük