Tobin Bell elválik feleségétől

Egyéb
Share

Már korábban is lehetett róla olvasni, hogy Tobin Bell elválik a feleségétől, azonban most újra reflektorfénybe kerültek. A per kitér a szériára is:

Hét év pihenő után a Lionsgate tavaly felélesztette minden idők egyik legsikeresebb horror-szériáját, a Fűrészt. Ahogyan azt sejteni lehetett, a nyolcadik résszel még nem ért véget a történet. Habár hivatalos megerősítés továbbra sincs (de egy belső ember nemrégiben elkottyintott ezt-azt, amiről ITT írtunk), Tobin Bell válási pere is érinti a Fűrész-szériát. A The Blast azt is kiderítette, hogyan:

‘A kettejük közti megállapodás egyértelműen kitér Bell szereplésére a kilencedik Fűrész filmben. Ha Bell bármikor, bármilyen juttatáshoz jut a Fűrész sorozat 9. részében betöltött szerepéért, akkor fizetnie kell Elizabethnek (vagyis kárpótolnia kell őt) az összes szövetségi, és kaliforniai jövedelemadó-kötelezettségét, amit a házastársi támogatásért kellene megfizetnie.’ Ez havi 8 ezer dollár.

A dokumentumban nem esik több szó a Fűrész-szériáról, s mivel feltételes módban íródott, továbbra sem biztos a következő rész, mivel a Lionsgate/Twisted Pictures hivatalosan még nem erősítette meg a kilencedik filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük