Pletykák a következő Fűrész filmről

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Egyelőre nehéz eldönteni, hogyan nevezhetnénk a következő Fűrész filmet, hiszen ha hinni lehet a pletykáknak nem a Fűrész – Újra Játékban folytatása lesz. Azt már korábban megerősítették, hogy a Spierig testvérek nem térnek vissza rendezőként. Most pedig nézzük milyen pletykák keringenek az interneten a bennfenteseknek köszönhetően:

• szinte 100%, hogy el fog készülni a következő film, de hivatalos bejelentés csak akkor lesz, ha már nem lesz túl messze a bemutató dátuma.

• a jelenlegi állás szerint a filmet 2020 októberében mutatják be.

• egyelőre sok az egyet nem értés ami a történetet illeti, ezen továbbra is dolgoznak. A hírek szerint legkésőbb szeptemberben el kell kezdeni a forgatást, különben a 2020-as premier még tovább csúszhat.

• már van potenciális jelölt a rendező személyére, de még senki sem szerződött le. Olyasvalaki, aki már rendezett Fűrész filmet (ez alapján James Wan, Darren Lynn Bousman, David Hackl, vagy Kevin Greutert jöhet szóba)

• elég valószínű, hogy újabb rebootot kapunk amiben Tobin Bellnek több szerep jutna. Elképzelhető, hogy Logan egyáltalán nem szerepel majd a filmben, mivel a nézők többségének nem jött be az újabb segítő.

• az új film nem a 2010-ben bemutatott Fűrész 3D folytatása lesz, bár a készítőknek volt egy olyan ötletük, hogy a kilencedik film Hoffman bosszújáról szólna. Végül a Hoffman vs Gordon ötletet elvetették.

• a hivatalos Fűrész Facebook oldal nemrég nyitott egy kibeszélő csoportot. A posztban külön kihangsúlyozzák, hogy ez a Fűrész I – VI kibeszélője, azaz meg sem említik a Fűrész 3D-t, vagy a Fűrész – Újra Játékbant. Feltehetőleg ezt a két részt teljesen figyelmen kívül hagyják a folytatásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük