Leigh Whannell nem vett részt a Spiral készítésében

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Leigh Whannell már a legújabb filmjét, az Invisible Man-t reklámozza, s egy interjú során elárulta, hogy egyáltalán nem vett részt a Spiral készítésében.

‘Épp ennek a filmnek (az Invisible Man – a szerk.) néztünk forgatási helyszíneket, amikor megcsörrent a telefonom. Az egyik barátom volt az a Lionsgate-től, és elmondta, hogy mire készül Chris Rock. Eszembe jutott, néhány éve, még a Palm Springs filmfesztiválon az ügynököm odahúzott Chris Rockhoz, és azt mondta: Köszönj Chris Rocknak! Azt hiszem valami bénaságot mondtam neki. Talán azt, hogy ‘nagy rajongód vagyok’, amit valószínűleg naponta százszor elmondanak neki. Erre ő: oké. Majd elsétált. Az ügynököm utána szólt, hogy ‘Hé, ez a fickó írta a Fűrészt!’ Ő abban a pillanatban megállt, visszajött, és azt kérdezte: Te írtad a Fűrészt? Innentől már nagyon izgatott lett, és elárulta, hogy nagyon szeretne egy Fűrész filmet készíteni. Azt hittem ez olyasmi, mint ‘Igen, én is szeretném rózsaszínre festeni a hajamat!’ Ezt azért mondod, mert valaki másnak rózsaszín a haja, és nem akarod, hogy rosszul érezze magát. Most már kiderült, hogy komolyan gondolta. Ő tényleg akart egy Fűrész filmet készíteni.’

Mielőtt valaki aggódni kezdene, hogy Whannell nem dolgozott a Spiralon, az igazság az, hogy gyakorlatilag ő már 15 éve nem része a filmeknek. Bár a második, illetve a harmadik film megírásában még részt vett, onnantól kezdve már csak executive producerként tűnt fel a neve.

Chris Rock elhivatottsága a széria iránt, illetve Samuel L. Jackson és Max Minghella jelenléte bizakodásra ad okot.

A Spiral: From The Book Of Saw május 15-én érkezik az amerikai mozikba. Tervezett hazai bemutató május 14.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük