Fűrész III érdekességek

Érdekességek Fűrész III
Share

Egy hét szünet után folytatódik a maratonunk, és lassan célegyenesbe fordulunk. A Fűrész III-hoz sok olvasnivaló készült, így a terv szerint két hétig jelennek meg majd cikkek a filmről. Az első bejegyzés 16 érdekesség a Fűrész III-ról, illetve két videót is találtok a hírben, amiket még korábban töltöttünk fel a Youtube csatornánkra.

1, Daniel Heffner szerint a filmet hétszer küldték el az Amerikai Mozgókép Szövetségnek, mire végre megkapta az R (17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt kísérettel láthatják) besorolást.

2, a Horrorra akadva 4 stábja újraalkotta a fürdőszobát a filmjükhöz. A Fűrész III fürdőszobás jeleneteihez ezt a díszletet használták.

3, a rendező, Darren Lynn Bousman csak az első forgatási napon találkozott Angus Macfadyennel.

4, Donnie Wahlberg azt nyilatkozta, hogy nem szerepel a filmben, így az ő feltűnése még meglepőbb volt.

5, Kerrynek először más csapdát szántak, és a végtagjait tépte volna le.

6, meglepő módon az Amerikai Mozgókép Szövetség nem vágatta meg Kirakós agyműtétjét.

7, Shawnee Smith terhes volt a Fűrész II forgatása alatt, s mire elkezdődtek a harmadik rész felvételei, már megszülte a gyermekét.

8, a forgatókönyv folyamatosan készült a filmhez. Az egyik jelenetet például szalvétára körmölték le gyorsan, öt perccel a forgatás előtt.

9, csakúgy, mint Donnie Wahlberg szereplését, Leigh Whannell feltűnését is titokban tartották.

10, a visszatekintéshez Amanda fordított medvecsapdás jeleneteinél új képsorokat forgattak. Nem használtak fel a régiekből semmit.

11, Tobin Bell és Shawnee Smith több hetet is együtt töltöttek, hogy a vásznon sokkal bensőségesebb legyen a kapcsolat kettejük közt.

12, Debra McCabe (Danica Scott) jeleneteinél valójában nagyon meleg volt a teremben, a leheletét digitális utómunkával adták hozzá a filmhez.

13, Darren Lynn Bousman szerint a filmet a rajongók inspirálták. Gregg Hoffman producer emlékének ajánlották, mivel a férfi váratlanul meghalt a Fűrész II premierje után.

14, Gregg Hoffman tiszteletére nevezték Costas Mandylor karakterét Mark Hoffmannak.

15, csupán két szereplő kapta meg a teljes forgatókönyvet.

16, a közeli jeleneteknél Jim Murray kellékes kénytelen volt fogni Bahar Soomekh karjait, mert a nő képtelen volt egyenesen tartani a fúrót.

Így készült: a Fűrész III kellékei

Fűrész III magyar szinkronos előzetes

Forrás: a hazai DVD megjelenés, a Budapest Film gondozásában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük