Fűrész III interjúk #1

Fűrész III Interjú
Share

Ahogy azt már korábban jeleztem, a Fűrész III-hoz körülbelül két héten keresztül érkeznek majd a hírek, mert sok cikk készült ehhez a filmhez. Ma két interjút hoztunk nektek, amik a hazai DVD megjelenésen hallgatóak.

Angus Macfayden (Jeff Denlon)

Miért akart szerepelni a filmben?

Számomra teljesen új feladat volt, mivel horrorfilmben még nem játszottam. Nagy fejesugrás volt olyasmibe, amit ugyan már láttam párszor, de nem tudtam hogyan kell csinálni. Szerintem a horrorban az a legjobb az ember számára, hogy belekényszerül egy olyan extrém helyzetbe, ahol kiviláglik egy személyiség igazi jelleme.

Mi volt a véleménye a forgatókönyvről?

Némely pillanatban a reakcióim….. nagyon érdekes volt számomra, hogy a szereplő keresztülmegy egyfajta átformálódáson a forgatókönyv szerint, amik rámutatnak rengeteg megszokott horror elemre, amit már láttunk. Szerepem szerint kénytelen vagyok erkölcsi döntéseket is hozni.

Milyen volt a karaktere?

Szinte már teljesen halott, bizonyos értelemben egy alvajáró. A történet során igazából szembesülnie kell egyfajta ébresztővel. A rémület és a fájdalom ébresztőileg hat rá, mert rájön, hogy ilyen az élet.

Milyen a film?

Felér egy fájdalommal végigcsinálni egy ilyen filmet. Egyfelől szeretné elbohóckodni az ember, hogy minél könnyedebb legyen, hiszen végtérre is csak nagy hűhó az egész. De hogy élethű is legyen ez a sok hűhó, a színésznek el kell tudnia dönteni önmagában, hogy mit is akar visszaadni. A művégtagokat és a művért is hihetővé kell tudnia tenni. A nézőnek bele kell tudnia képzelni magát a főhős helyébe, mintha az egész igaz lenne.

Milyen Darren Lynn Bousman?

Mivel ő vágó, beleteszi tapasztalatait amivel fizikálisan is egy utazásra hív, és a vágási technológiák segítségével képes bele is bújni a szereplő fejébe. Majd hirtelen ki is tud lépni onnan, ugyanakkor ezzel teremti meg azt, amit leginkább mentális térképnek nevezhetnénk.

Bahar Soomekh (Lynn Denlon)

Milyen a film?

Szerintem a Fűrészben az a legszebb, hogy nem csupán horror, hanem pszicho-thriller is egyben. Elvégre rettentő agyas, és mélyenszántó. Szétcincáltuk az egész forgatókönyvet, kielemeztük, beleástuk magunkat, belefolytunk az írói munkába, Darren is, Leigh, az írónk, és a producerek is nagyon örültek, hogy a színészek érdekelve vannak. Szerintem ettől olyan agyas, érdekes és borzasztó félelmetes. És rettentően elgondolkoztatja a nézőket azon, hogy mi az érzelmi mondanivalója és szerintem a nézők ezt élvezni fogják.

Milyen Shawnee Smith?

Shawnee Smith játssza  Amandát, aki mélyen belopta magát a szívembe. Nagyon szép nő kívül-belül, fenomenális színésznő, igazán megkapó teremtés. Vannak olyan jelenetek, amikor húzza a hajamat, szorongatja a torkomat. Ezt mind imádtam. Tényleg remekül táplálkoztunk egymásból. De hihetetlen! Néha elnéztem egy-egy jelenet közben, és kérdeztem tőle, hogy hogy foglak én túlszárnyalni? Hisz Lynn és Amanda egymást cukkolják. Számomra Shawnee Smith egy igazi ékkő, és nagyon imádom őt.

Milyen Tobin Bell?

Tobin Bell alakítja Jigsawt. Ha a briliánsra gondolunk, vagy a tökélyre, akkor ez az ember az. Tobintól megáll az ész. Voltunk az öltözőjében és a fala tele volt diagramokkal, meg mindennel, a szállodaszobája dettó. Agyaltunk, sziporkáztunk, elemeztünk, és boncolgattuk az egészet, és Tobin simán átvette az irányítást, és egyre mélyebben belevont a Kirakós világába, és a szerepeinket is hozzáformálta. Szóval nem semmi! Nagy hatással volt rám Tobin. És rengeteget tanultam tőle. Remek színész.

Milyen Darren Lynn Bousman?

Darren teljesen magával ragadott már az első találkozáskor, annyira lelkes volt. Olyan izgatottan mesélt, mint egy kisfiú. Mutogatta a táblázatait, a csapda ötleteit. Annyira magával ragadott a lelkesedése, hogy kényszert éreztem a munkára.

Milyenek a rajongók?

Szerintem a nézők egy nagy hullámvasút menetre készülhetnek. Annyira borzalmas, olyan kegyetlen, igazi pszicho-thriller. Elgondolkodtat az élet értékén, és betojsz a félelemtől. Nagyon meg lesznek vele elégedve, hogy milyenné tettük a harmadik részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük