Komoly ellenfelet kapott a Spirál

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

A koronavírus okozta járvány a Spirálhoz hasonlóan sok más film premierjét is megváltoztatta. Május elején írtuk, hogy a Spirál premierjére csak jövő év májusában kerül sor. Most pedig komoly ellenfelet kapott a moziknál – szintén 2021. május 21-én mutatják be a Warner Bros. filmjét, a Godzilla vs. Kongot. Bár a két film eltérő közönséget céloz meg, mind korban, mind érdeklődésben, érdekes lesz figyelni, hogyan reagál erre a Lionsgate.

Innen pedig jöhet a találgatás: vajon újra megváltoztatják a Spirál premierjét? Júliusban újra kinyitnak a mozik Amerikában, természetesen szigorú feltételek mellett, csökkentett kapacitással. A következő hónapokban minden filmgyártó a bevételek alakulását fogja nézni.

Az biztos, hogy a Lionsgatenek ez az utolsó esélye, hogy új életet leheljen az egykori legsikeresebb horror-szériába, és az sem kizárt, hogy nem csak a Godzilla vs. Kong lesz az egyetlen ellenfele.

Ráadásul már körvonalazódik a Spirál körüli filmek premierjei. Amennyiben hinni lehet az értesüléseknek, két héttel a Spirál után mutatják be James Wan Malignant című filmjét, két héttel előtte érkezik a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája a Marveltól, 3 héttel később pedig a Jurassic World trilógia befejező része. A Spirál marketingje valószínűleg nem tűnne ki ekkora filmek között.

Nos, egyelőre semmi sem biztos, de a következő hónapok, és a járvány alakulása hamarosan választ adhat a kérdésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük