Exkluzív interjú Darren Lynn Bousmannal

Interjú Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Bár a közönségnek még várnia kell a következő Fűrész filmre, a ComingSoon.net-nek lehetősége volt Darrennal beszélgetni a projektről, illetve, arról is kérdezték, hogy milyen volt Chris Rockkal dolgozni, illetve, hogy miért tért vissza a szériához.

Darren csalódottságát fejezte ki, hogy egy egész évvel eltolták a premier időpontját, ugyanakkor biztosított minket arról, hogy megéri türelmesnek lenni, és várni rá. A film feszes és király, Chris Rock pedig k**va jó benne! – tette hozzá Darren.

Darren 13 év után tért vissza a szériához. Előtte elég sokszor hangoztatta, hogy nem szándékozik újabb Fűrész filmet rendezni, de amikor a producerek és Rock felkeresték őt ezzel az egyedülálló ötlettel, meggondolta magát.

‘Azt hiszem soha ne mondd, hogy soha, mert amikor felkerestek, és közölték, hogy Chris is benne lesz, azt mondtam, baszki, ez nagyon jó! Rögtön aláírtam. Nagyon izgatott vagyok! Ez tényleg egy különleges irány, amivel újraindítjuk a szériát, de közben tisztelgünk az előtt is, amit eddig létrehoztunk.’ – emlékszik vissza Darren, majd hozzátette, hogy nagyszerű volt együtt dolgozni Chris Rockkal, az ötletei jobbá tették a jeleneteket, és Darrent is támogatta, bármivel is állt elő.

A rendező megerősítette, hogy ez a film túllép a szokásos ‘zöldes’ kinézeten, és ez volt az egyik fő ok, hogy visszatért.

A SPIRÁL: FŰRÉSZ HAGYATÉKA történetét Josh Stolberg és Pete Goldfinger írta Chris Rock ötlete alapján, aki a filmben főszerepet játszik. Rock mellé még olyan színészek csatlakoztak, mint Samuel L. Jackson, Max Minghella, illetve Marisol Nichols.

Jelenlegi állás szerint a film 2021. május 21-én érkezik a mozikba, ahol erős konkurenciával kell megküzdenie majd. Erről ITT írtunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük