DLB: őrület volt az utóbbi pár hónap

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Darren Lynn Bousman továbbra is promózza legújabb filmjét, de minden alkalommal a SPIRÁLRÓL is kérdezik a rendezőt. Most a Dreadcentral.com cikkét olvashatjátok. Az eredeti szöveg és hanganyag ITT található.

DLB: Győzködni kellett engem, hogy visszatérjek, egészen addig, amíg nem beszéltem a producerekkel, Mark Burggel és Oren Kolues-szal, majd találkoztam Chris Rockkal és ezt mondtam, hogyan is mondhatnák én erre nemet? Azt mondom, 25 voltam, amikor a Fűrész II-t csináltuk, az őrültség, a vér királynak tűnt. A brutalitás volt a fegyverünk, de most, hogy már gyerekeim vannak, megváltoztam. Nem azt mondom, hogy gyengébb lettem. Majd meglátjátok, hogy a Spirálban is lesznek gusztustalan jelenetek, ahol belsőségek szakadnak, de itt másképp csináltuk. Már nem úgy tekintek a brutalitásra, mint azelőtt.

A világ megváltozott. Muszáj, hogy ismerd a Fűrész közönségét, nem csinálhatsz a Fűrészből egy romantikus komédiát. Feszes és tökös kell, hogy legyen, de azt gondoltam, nem muszáj csak azt bemutatni, hogy csontok törnek el. Jó dolgok vannak a Spirálban, és az is tetszik, hogy nem ugyanazokat a trükköket használtuk, mint tíz évvel ezelőtt.

Ne értsetek félre, tele van vérrel a film. Arra céloztam, hogy mindnyájan felnőttünk. Chris Rock ötlete pedig mindent tartalmaz, amit a rajongók szeretnek a Fűrészben, de egy kicsit másképp közelítettük meg a dolgokat, de a stílus és a folytonosság, ami egész szériát jellemzi megmaradt.

Őrület volt az utóbbi pár hónap. Siettünk az utómunkálatokkal, hogy májusra elkészüljön. Márciusban Torontóban dolgoztam a filmen, amikor hallottuk, hogy lezárják az USA/Kanada határt. Siettünk, hogy elkészüljön.

A promóval kapcsolatosan nem tudom mik a tervek. Azt gondolom a következő hónapokban kezdik, ha marad a május 21-es premier. Remélhetőleg az emberek figyelemmel követik majd jövőre, és megnézik milyen a Spirál. Alig várom, hogy lássátok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük