Máris elspoilerezték az új gyilkos kilétét?

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Az alábbi cikk pusztán találgatás, de csak saját felelősségre olvassatok tovább. Legutóbb 2017-ben, a Fűrész – Újra Játékban megjelenése előtt volt egy ilyen bejegyzésünk, és igazunk lett.

SPOILERVESZÉLY!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A szemfüles rajongók a forgatáson megjelent képekből, interjúkból, a tegnap megjelent videóklipből máris gyártottak egy elméletet.

Az első előzetesben látható egy fiú, aki minden bizonnyal Will Schenk (Max Minghella) fiatalkori éne lesz. A napokban megjelent egy interjú Max Minghellával, aki elárulta, hogy lesz egy jelenete Chris Rockkal, akinek elárulja, hogy gyerekkora óta egy gyilkossági helyszínről álmodik. Az eredeti interjút ITT tudjátok elolvasni.

Továbbá az első előzetesben képeket mutat a feleségéről, illetve a gyerekéről, ez pedig tökéletes alibit nyújtana a karakternek. Végül, de nem utolsó sorban, a megjelent promóanyagok azt sugallják, Will megrendezi a saját halálát. Ezt a jelvénye száma árulta el.

Természetesen ez pusztán csak teória, az is lehet, hogy Will karaktere valóban meghal. Hamarosan választ kapunk arra, hogy ki utánozza John Kramer munkásságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük