Spirál – májusi összefoglaló

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Elérkeztünk az utolsó összefoglaló posztunkhoz, hiszen ebben a hónapban megjelenik a régóta várt Spirál: Fűrész hagyatéka. Amerikában május 14-én, míg idehaza május 27-én érkezik a mozikba a Darren Lynn Bousman által rendezett Fűrész reboot.

Elképesztő mennyiségű promóanyag érkezett az utóbbi időben, ezeket most egy bejegyzésben összegyűjtöttük nektek.

FONTOS!

Mivel Amerikában két héttel hamarabb érkezik a film, ideiglenesen új szabályokat vezetünk be az oldalunkon, beleértve a Facebook oldalt is.

A megjelenés után bizonyára számtalan kalózfelvétel kering majd az interneten, sőt, olyan követőink is vannak, akik a tengerentúlon laknak, és hamarabb láthatják a filmet, mint mi. Ezért nyomatékosan kérek mindenkit, hogy május 27-ig semmilyen formában ne spoilerezzen se üzenetben, se kommentben. Aki ezt megszegi, a hozzászólását törlöm, és kitiltom az oldalról. Ne rontsuk el mások szórakozását!

Ezt az is jelenti, hogy a külföldi bemutató után maximum bevételekkel kapcsolatos híreket közlök majd, se kritikát, se véleményt nem olvasok, amíg nem láttam a filmet.

Történet:
Egy szadista az igazságszolgáltatás új formáját szabadítja el a Fűrész következő fejezetében, a Spirál: Fűrész hagyatékában.
A veterán detektív (Samuel L. Jackson), és vakmerő fia, Zeke (Chris Rock), illetve újonc partnere (Max Minghella) kezdik meg a nyomozást a brutális gyilkosságok ügyében. Ahogy Zeke próbálja felderíteni a bűncselekményeket, akaratán kívül a gyilkos őrült játékában találja magát.

Promóciós anyagok:

Az összes Spirállal kapcsolatos cikket IDEKATTINTVA találjátok.

Megerősített információk:

– ebben a filmben lesz az eddigi legnagyobb csapda, és az egyik legdurvább halál.

– a Spirál nem az első hét film, illetve a Fűrész – Újra Játékban folytatása, de lehetnek visszautalások.

– a rendező, Darren Lynn Bousman számára a legkegyetlenebb csapda a Tűverem, de a Spirálban lesz egy olyan, ami még azt is túlszárnyalja.

Nem megerősített információk:

– Tobin Bell nem szerepel az új filmben. A Spirál egy új gyilkosra fókuszál.

– a történet New Yorkban játszódik. Erről ITT írtunk.

– az egyik csapda valószínűleg egy vidámparkban lesz felállítva.

– lesz egy úgynevezett cement csapda.

– Billy, a báb nem lesz benne a filmben. Helyét egy kibelezett disznótetem veheti át. Erről ITT írtunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük