A rendező szerint még több Fűrész film érkezhet

Egyéb
Share

A kilencedik résszel új irányt vett a Fűrész széria, de vajon merre vezet az út innen? Van jövője a Spirál: Fűrész hagyatékának? A kérdésre természetesen majd a bevételi adatok adnak választ, ami egyelőre nem túl biztató.

Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy nem ez volt az utolsó Fűrész film. Darren Lynn Bousman, a Spirál rendezője a múlt héten adott egy interjút a Bloody-Disgustingnak, ahol elárulta, hogy ő hogyan folytatná a szériát.

‘Újra érdeklődni kezdtem a Fűrész univerzum után. Azt gondoltam már nincs tovább, amit lehetett, megtettem. De a lehetőség, hogy Chris Rockkal, és Samuel L. Jacksonnal dolgozhattam, újra megerősített abban, hogy én szeretem ezt a történetet. Szóval azt gondolom lenne még mit elmesélnem. Csak azért, mert most jött a Spirál, nem azt jelenti, hogy a Fűrész IX már nem készül el. Ez csak egy másik út. Még láthatod Tobin Bellt. Azt gondolom, hogy ha ez sikeres (a Spirál – a szerk.), akkor majd jöhet a Spirál 2, aztán a Fűrész 9. Utána a Spirál 3, és a Fűrész 10. Talán egy TV sorozat is. Szerintem olyan lesz, mint egy Marvel Univerzum, csak épp a Fűrészről. Több történet, de ugyan az az univerzum. ‘

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük