Magyar promóanyagok érkeztek a Spirálhoz

Spirál: Fűrész hagyatéka
Share

Mindössze néhány nap választ már csak el minket, hogy idehaza is mozikba kerüljön a Fűrész univerzum kilencedik(!) része, ami egy igazi sztárkavalkád lesz, hiszen Chris Rock oldalán feltűnik Samuel L. Jackson, Max Minghella, és Marisol Nichols is.

A film május 14-én debütált az amerikai mozikban, és eddig közel 28 millió dollárt kalapozott össze világszerte. Ez sajnos azt is jelenti, hogy az összes Fűrész film közül a Spirál hozta a leggyengébb nyitóhétvégét, és összbevételben is jócskán elmarad majd a többi résztől. A film 20 millió dollárból készült, és ez még nem tartalmazza a marketingköltségeket, így nehéz megmondani, hogy egyáltalán nyereséges lesz-e a film. Talán éppen ezért már június 1-jén elérhetővé válik PVOD-on (premium video on demand) a Spirál, így azok is támogatni tudják a szériát, akiknek a korlátozások miatt jelenleg nincs lehetőségük moziba menni. 

Az első magyar plakát után a Freeman Filmnek köszönhetően további magyar TV szpotok, illetve plakátok érkeztek. A képek kattintásra teljes méretben is elérhetőek. Kövessétek az Instagram oldalunkat is, ahová szintén friss promóanyagokat töltünk fel a megjelenésig!

Spirál: Fűrész hagyatéka magyar TV szpot #1

Spirál: Fűrész hagyatéka magyar TV szpot #2

Magyar plakátok:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük