Megerősítették, hogy készül a Fűrész X

Fűrész X
Share

Tegnap Oren Koules és Mark Burg kérdezz-felelek eseményt tartottak, ahol a Fűrész rajongók legnagyobb örömére megerősítették, hogy már készül a Fűrész X, Tobin Bell főszereplésével. Oren elmondása alapján, egyszerre dolgoztak a Spirál 2, és a Fűrész X történetén, de néhány héttel ezelőtt úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább a Spirált, és csak a Tobin-centrikus filmre koncentrálnak.

Jelen állás szerint a Fűrész 1 és 2 között játszódik majd az új film, elhagyva a segítőket, így az új nézők számára is érthető lenne a történet. Tobin Bell pedig az eddigi legtöbb jelenetet kapná, többet, mint eddig bármikor. A producerek azt is elárulták, hogy vissza szeretnének térni a gyökerekhez, és visszahoznák a régebbi filmek hangulatát.

Az esemény hivatalos posztere:

Comment (1)

  • Valahol lehetett számítani erre, miután a ,,mindent megújító” Spiralre nagy százalékban nem volt vevő a nép- és nem azért, mert újítani akart, hanem mert nem sikerült neki jól. Ez eléggé nosztalgia tripp lesz, de Tobin Bell miatt várós, mert 2006 óta csak egy időnként visszatérő ,,szellem” volt a franchise-ban és most teljes mértékben ő fogja uralni a filmet. Viszont az, hogy segítő-mentes film lesz, már csak az idővonal miatt teljesen kizárt. És nem létezik, hogy Amandát és Hoffmant parlagon hagyják, amikor ezzel a projekttel lényegében biztosra akarnak játszani. No meg belelátok ebbe némi felvezető szándékot is, mert az írók a Saw 3D-t, a Jigsaw-t és a Spiral-t univerzumépítés gyanánt akarják összerántani már jó ideje, így kétlem, hogy kizárólagosan csupán egy only Tobin Bell-show lesz az egész. És könyörgöm, nekem nehogy még egyszer egy detektív sztorit rántsanak össze sokadjára!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük