2023-ban jöhet az új Fűrész film

Fűrész X
Share

A legutóbbi két film, azaz a 2017-es Fűrész – Újra Játékban, és a 2021-es Spirál: Fűrész hagyatéka csalódást keltően szerepelt,  így kérdésessé vált van-e még remény, hogy újabb Fűrész film készüljön.

A Redditen jelent meg egy bejegyzés, ahol egy megbízható forrás szerint a Twisted Pictures végül úgy döntött, elkészíti a John Kramer centrikus filmet Tobin Bell-lel, leghamarabb pedig 2023-ban érkezne a mozikba az új alkotás. Egyébként maga az ötlet nem új, a Spirál előtt a stúdió fiókjában hevert a film vázlata, ami teljes mértékben John Kramerre fókuszált volna, segítők nélkül.

Értesüléseink szerint Patrick Melton, Marcus Dunstan, Josh Stolberg és Pete Goldfinger írhatják majd az új történetet, amiről egyelőre semmit se tudni. Az is kérdéses, hogy a film figyelembe veszi-e az eredeti történetszálat, vagy különálló darab lesz, továbbá az is kiderült, hogy jelen állás szerint nem tervezik a Spirál folytatását.

Comment (1)

  • Sokan azt mondták, hogy nem lehet újat kihozni a fűrész francise-ból, szerintem ez nem igaz. A fűrész remekül illene tv sorozatba is, sőt lenne egy remek ötletem mivel lehetne megújítani a fűrészt. Szerintem nem egy embernek kene filytatnia kramer örökséget hanem egy egesz csapatnak. Ez remek lenne filmbe vagy sorozatba is. Nen hiszem hogy josh srolber és goldfinger csinál majd ilyen ötletből filmet de azt hiszem remek ötlet lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük