Elkészült a SAW X forgatókönyve

Fűrész X
Share

A tizedik Fűrész filmet még 2021-ben jelentették be, akkor azonban még nem lehetett tudni, hogy a Spirál folytatása lesz-e, vagy egy másik irányba viszik el a történetet. Miután májusban megjelent a Spirál, gyorsan egyértelművé vált, hogy a nézők többségének nem jött be ez az irány, így a stúdió végül elvetette a Spirál 2 ötletét.

December közepén Josh Stolberg megerősítette, hogy az új film John Kramerre fókuszál majd, azaz elképzelhetetlen, hogy Tobin Bell ne térne vissza, ráadásul rengeteg jelenetet kapna a színész. A projekt egyelőre SAW X néven fut.

‘Együtt a horror családommal, az új Fűrész történetét finomítgatjuk. Annyit elmondhatok, hogy sok vér lesz benne. De ezt eddig is tudtátok. Amit ígérhetek, hogy a John Kramer rajongók nagyon boldogok lesznek!’

A múlt hónap végén Josh a Twitterén közölte, hogy még egyszer utoljára elolvassa az új Fűrész forgatókönyvét küldés előtt.

Amennyiben igazak a pletykák, a filmet idén forgatják majd, és 2023-ban mutatnák be.

A mai nappal megnyitottam a SAW X menüpontot a filmek alatt, ahol a jövőben a legfontosabb információkat fogjátok megtalálni az új filmről, továbbá az oldalunk már SAWX.hu néven is elérhető.