Így telt 2021

Jigsaw.hu
Share

Tavalyi bejegyzés ITT.

2021 elképesztően mozgalmas év volt a Fűrész háza táján, hiszen hosszas várakozás után végre megjelent a Spirál: Fűrész hagyatéka, sőt, mára az is bizonyossá vált, hogy érkezik a következő Fűrész film, Tobin Bell főszereplésével! Alább összegyűjtöttem 2021 legfontosabb eseményeit:

2021 legfontosabb eseményei:

– májusban mozikba került a Spirál: Fűrész hagyatéka, csalódást keltő bevételi adatokkal. A nyitóhétvége bevételeiről ITT írtunk.

premierdátumot és magyar plakátot kapott a Spirál

– június 1-jén megjelent a film PVOD-on, így lehetőség nyílt a film megtekintésére, még a magyar premier előtt.

– júliusban lehetőségem volt interjút készíteni a Fűrész filmek jelmeztervezőjével, Alex Kavanagh-gal. Az érdekességekkel teli interjút ITT tudjátok elolvasni.

– októberben megerősítették, hogy elkészül a tizedik Fűrész film, Tobin Bell főszereplésével.

2021 a számok tükrében:

Ezzel a bejegyzéssel együtt ebben az évben 59 alkalommal frissült a hírfolyam, és tovább gyarapodott a közösségünk a Facebook és Instagram oldalainkon is, továbbá a Youtube csatornánkról se feledkeztünk el, ahová szintén új videók kerültek fel az év folyamán.

Ötezerszer kattintottatok az oldalunkra, és közel 28 000 oldalt töltöttetek le, Youtube csatornánk pedig már átlépte az 5.3 milliós megtekintést.

Legtöbb látogatónk értelemszerűen Magyarországról kattintott az oldalra, meglepetésre pedig USA és Kína került még fel a dobogóra, őket követte Szlovákia és Németország.

Jövőre sem maradtok Fűrész hírek nélkül, hiszen hamarosan befejeződik a jelenleg SAW X néven emlegetett új film forgatókönyvének írása, és az is biztos, hogy amint lehet, a forgatás is megkezdődik, hiszen Tobin Bell sem lesz már fiatalabb.

Köszönjük az egész éves figyelmet! Boldog új évet!

feriland