A Fűrész 10 lehet az utolsó film

Fűrész X
Share

Érkezik a Fűrész sorozat?

Bár a Fűrész egy milliárd dolláros franchise, az utóbbi filmek minősége nem volt jó hatással a márkára. A tavalyi Spirál: Fűrész hagyatéka próbált új életet lehelni a Fűrész világába, de hiába a sztárgárda, a Spirál nem hozta a várt sikert. A stúdió így kénytelen visszanyúlni a gyökerekhez, és a következő film főszereplőjének visszahozza Tobin Bellt, mint John Kramert, s annak ikonikussá vált bábját, Billyt.

Persze a franchise szép profitot hoz a szerényebb bevételek ellenére is, s úgy tudni, a Lionsgate, és a Twisted Pictures már előállt egy tervvel, miután mozikba kerül a Fűrész 10 (SAW X).

– a tervek szerint a Fűrész 10 lesz az utolsó film.

– a Spirált a profit ellenére is bukásnak könyvelték el, és nem valószínű, hogy valaha is folytatást kap. A Twisted Pictures a SAW X után nem szeretne új Fűrész filmet készíteni, kivéve ha az óriásit kaszál a pénztáraknál.

– ha valaha is új Fűrész film készülne a tizedik után, az már egy teljesen új koncepcióval állna elő.

– nem szeretnék, hogy a franchise feledésbe merüljön, több videójáték is készülhet a SAW X után, és végre megvalósítanák a Fűrész sorozatot, amiről már évekkel ezelőtt is szó volt. A tervek szerint Tobin Bell csak a hangját kölcsönözné a sorozathoz, ő maga már nem szerepelne benne.

– míg Josh Stolberg és Pete Goldfinger az új filmet írták, egy másik írócsoport is összeült ötletelni a sorozattal kapcsolatban. Tobin Bell is a csoport tagja volt.

–  a sorozatban nem bukkanna fel senki a korábbi szereplők közül.

Természetesen egyelőre semmi sem biztos a Fűrész jövőjével kapcsolatban, hiszen még a következő filmet sem forgatják, de úgy tűnik, a játékok valamilyen formában folytatódni fognak!