5 éves a Jigsaw.hu

Jigsaw.hu
Share

Szombaton volt öt éve, hogy visszatért a legnagyobb magyar Fűrész rajongói oldal a jelenlegi formájában, s bár az utóbbi hónapokban nem volt miről cikkezni, most összegyűjtöttem az elmúlt egy év legfontosabb híreit, így ha lemaradtál valamiről, most bepótolhatod. A tavalyi posztot idekattintva tudjátok elolvasni.

Az elmúlt egy évben nagyon kevés Fűrésszel kapcsolatos hír jelent meg, hiszen a kevésbé sikeres Spirál: Fűrész hagyatéka óta túl nagy a csend a széria háza táján. Jó hír azonban, hogy 2023-ban új film érkezhet.

Tavaly júliusban lehetőségem volt interjút készíteni a Fűrész filmek jelmeztervezőjével, Alex Kavanaghgal. Erre az interjúra elképesztően büszke vagyok, mert bár korábban is voltak interjúk az oldalon hazai színészekkel, ismert emberekkel, eddig sosem sikerült olyasvalakivel beszélnünk, aki valóban a forgatáson tartózkodott, és aktívan részt vett a munkálatokban. Az interjút itt tudod elolvasni magyar nyelven, a cikk alján pedig megtalálod az eredeti szöveg linkjét is.

Októberben megerősítették, hogy elkészül a Fűrész tizedik része, ráadásul Tobin Bell főszereplésével, s nem sokkal később a film írója megerősítette, hogy a forgatókönyv írását is befejezték.

Hivatalos hír még nem érkezett a készülő filmről, azonban néhány pletyka már év elején keringett a Reddit Fűrészes fórumában, amiket itt tudtok elolvasni.

Egy áprilisi cikkünkben pedig arról írtunk, hogy a Lionsgatenek esze ágában sincs elengedni a szériát, és a film után sorozat, illetve videójátékok is érkezhetnek.

Kövessétek a közösségi oldalainkat (Facebook, Instagram, Youtube), s ha bármi kérdésetek van, írjatok a fureszfan@gmail.com címre, vagy a Facebook oldalunkon.

Boldog születésnapot Jigsaw.hu!